Ett enkelt val

Känslan som infinner sig efter ett träningspass är helt oslagbar! Visst är det häftigt att vi genom fysisk aktivitet kan få omedelbar belöning i form av energi, stolthet och ett gladare jag?

Träning är en investering i dig själv - din hälsa och välmående. Forskning visar att de som tränar mår bättre, är starkare, lyckligare och mer positiva. Därför är vi så glada över få inspirera, engagera och aktivera över en halv miljon människor i Norden att träna regelbundet. Varje dag jobbar vi för visionen att så många som möjligt ska leva ett aktivt och hälsosamt liv och på så vis också bli friskare och lyckligare.

Vad har du för mål med din träning? Vill du bli starkare och smidigare? Springa ett lopp eller helt enkelt orka mer i vardagen? Oavsett vilka mål du har så kan vi hjälpa dig att nå dem. Dessutom ser vi till att du har roligt på vägen.

Vi kan träning

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är experter på träning! Som nordisk marknadsledare med det mest innovativa och kompletta träningsutbudet är det kanske inte så konstigt att vi lyckas attrahera de bästa och mest inspirerande instruktörerna. Dessutom satsar vi stort på att ständigt vidareutbilda vår personal via SATS ELIXIA Academy och vårt systerföretag SAFE. Det är du som är experten i ditt liv och vårt jobb är att finnas här för dig och se till att du får de resultat du vill ha med din träning - oavsett mål och träningserfarenhet.

"SATS är mitt andra hem - med världens trevligaste personal." - Caroline Sollermark

Vi gör det enkelt

Vi vet att det kan vara svårt att få till träningen, hur gärna du än vill. Därför gör vi det så enkelt som möjligt för dig att träna. Med flest träningscenter i hela Norden och med marknadens absolut bredaste utbud av gruppträningsklasser kan du garanterat hitta något som passar just dig. I vår app kan du enkelt planera, effektivisera och följa upp din träning - både på och utanför träningscentret. Dessutom bjuder vi alla nya medlemmar på PT START – två tillfällen med en personlig tränare som hjälper dig att kickstarta träningen. 

Hos oss är hela familjen välkommen! Så oavsett vilken fas livet du befinner dig, så har vi något för dig. Vi har flera seniorklasser att välja bland och för de allra minsta finns MiniSats. Här kan du tryggt och enkelt lämna dina barn hos våra barnkära barnpassare medan du tränar. Born To Move och Kids Parkour är populära kurser för när barnen har blivit lite äldre.

"Barnpassarna på MiniSats är helt underbara. De hälsar först på min dotter och sen på mig – de lärde sig hennes namn direkt och det känns så tryggt att lämna henne på där medan jag tränar" - Elin Bergstrand

Vi är först med det senaste

Träning ska vara både utmanande och rolig! Därför erbjuder vi vinnande träningskoncept från världsledande träningsaktörer. Däribland Les Mills Immersive Fitness, även kallad "Cosmonova Cycling" och Hot Mojo - vår absolut hetaste yogaform. Dessutom tar våra träningsexperter fram egna koncept för att du ska få de bästa och mest effektiva gruppträningsklasserna på marknaden. Våra senaste nyheter Barre och Yoga for Athletes har redan blivit riktiga magneter bland våra medlemmar och vi har fler rykande heta klasser på intåg, så håll ögon och öron öppna! 

"Om det inte vore för SATS personal skulle jag alltid träna samma sak. Jag uppskattar verkligen den inspiration och de tips jag får på hur jag kan förnya och förbättra min träning" - Mickael Turesson

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med att vara företagskund hos oss.

Namn
Telefon
Center
 

Våra sex medlemskap

Bli medlem