Därför lyckas du hos oss

På SATS vill vi att du ska få en träningsupplevelse utöver det vanliga och varje vecka njuta av den oslagbara känslan som infinner sig efter ett träningspass.

Forskning visar att de som tränar mår bättre, är starkare, lyckligare och mer positiva. Därför är vi glada över att erbjuda ett av marknadens mest populära träningskoncept och samtidigt inspirera en halv miljon människor i Norden att träna regelbundet. Varje dag jobbar vi för visionen att så många som möjligt ska leva ett aktivt liv och på så vis också bli friskare och lyckligare.

VI HJÄLPER DIG ATT LYCKAS

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är experter på träning. Som nordisk marknadsledare med ett innovativt, flexibelt och komplett träningsutbud attraherar vi de bästa och mest inspirerande instruktörerna. Dessutom satsar vi på att ständigt vidareutbilda vår personal via SATS Academy och vårt systerföretag SAFE. Ung, senior, nybörjare eller van motionär? Hos oss är alla välkomna!

"SATS är mitt andra hem – med världens trevligaste personal" – Caroline Sollermark.

VI HAR ETT BRETT TRÄNINGSUTBUD MED FLEXIBLA MEDLEMSKAP

Vi vet att det kan vara svårt att få till träningen, hur gärna du än vill. Därför gör vi det så enkelt som möjligt för dig att träna. Hos oss kan du skräddarsy ditt eget medlemskap, helt efter dina önskemål och behov. Och du betalar bara för den träning du vill ha.

Med flest träningscenter i hela Norden och med marknadens bredaste utbud av träningspass kan du garanterat hitta något för dig. Har du svårt att hinna till något av våra träningscenter så kan du enkelt träna online. Med våra unika träningskoncept kan du vässa formen ytterligare. Våra senaste koncept Boot Camp, Build’n Burn och HiYoga erbjuder en personlig uppföljning och garanterade resultat!  

I vår app kan du enkelt planera, effektivisera och följa upp din träning – både på och utanför träningscentret. Dessutom bjuder vi nya medlemmar på PT Start – ett tillfälle med en personlig tränare som hjälper dig att kickstarta träningen direkt. 

Hos oss är hela familjen välkommen! Vi har flera seniorpass att välja bland och för de allra minsta finns MiniSATS. Här kan du tryggt och enkelt lämna dina barn hos våra barnkära barnpassare medan du tränar.

"Barnpassarna på MiniSATS är helt underbara. De hälsar först på min dotter och sen på mig – de lärde sig hennes namn direkt och det känns så tryggt att lämna henne på där medan jag tränar" - Elin Bergstrand.

VI ÄR FÖRST MED DET SENASTE

Träning ska vara både utmanande och rolig! Därför uppdaterar vi ständigt vårt träningsutbud med inspiration från de senaste trenderna. 

"Om det inte vore för SATS personal skulle jag alltid träna samma sak. Jag uppskattar verkligen den inspiration och de tips jag får på hur jag kan förnya och förbättra min träning" – Mickael Turesson.

Välkommen till SATS. Vi vet att du klarar det. 

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

bli kontaktad

Önskar du bli medlem men behöver mer information? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med att vara medlem hos oss.

Namn
Telefon
Center