SATS - ett enkelt val

Den bästa träningen är både utmanande och rolig! På SATS vill vi att du ska få en träningsupplevelse utöver det vanliga och varje vecka njuta av den oslagbara känslan som infinner sig efter ett träningspass.

Forskning visar att de som tränar mår bättre, är starkare, lyckligare och mer positiva. Därför är vi glada över få aktivera och inspirera över en halv miljon människor i Norden att träna regelbundet. Varje dag jobbar vi för visionen att så många som möjligt ska leva ett aktivt liv och på så vis också bli friskare och lyckligare.

Vad har du för mål med din träning? Vill du bli starkare och smidigare? Springa ett lopp eller helt enkelt orka mer i vardagen? Oavsett vilka mål du har så kan vi hjälpa dig att nå dem. Dessutom ser vi till att du har roligt på vägen. 

Vi kan träning

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är experter på träning. Som nordisk marknadsledare med ett innovativt och komplett träningsutbud attraherar vi de bästa och mest inspirerande instruktörerna. Dessutom satsar vi på att ständigt vidareutbilda vår personal via SATS ELIXIA Academy och vårt systerföretag SAFE. Vårt jobb är att finnas här för dig och se till att du får de resultat du vill ha med din träning - oavsett mål och träningserfarenhet.

"SATS är mitt andra hem - med världens trevligaste personal." - Caroline Sollermark

Vi gör det enkelt

Vi vet att det kan vara svårt att få till träningen, hur gärna du än vill. Därför gör vi det så enkelt som möjligt för dig att träna. Hos oss kan du skräddarsy ditt eget medlemskap, helt efter dina önskemål och behov. Och du betalar bara för den träning du vill ha.

Med flest träningscenter i hela Norden och med marknadens bredaste utbud av träningspass kan du garanterat hitta något för dig. Har du svårt att hinna till något av våra träningscenter så kan du enkelt träna online. Här har vi ett stort bibliotek av träningspass, både för dig som vill träna högintensivt och dig som vill varva ner med yoga eller pilates. Med våra unika träningskoncept kan du vässa formen ytterligare. Vårt nyaste koncept Build’n Burn erbjuder personlig uppföljning och garanterade resultat!  

I vår app kan du enkelt planera, effektivisera och följa upp din träning - både på och utanför träningscentret. Dessutom bjuder vi alla nya medlemmar på PT START – ett tillfälle med en personlig tränare som hjälper dig att kickstarta träningen direkt. 

Hos oss är hela familjen välkommen - oavsett vilken fas i livet du befinner dig, så har vi något för dig. Vi har flera seniorpass att välja bland och för de allra minsta finns MiniSats. Här kan du tryggt och enkelt lämna dina barn hos våra barnkära barnpassare medan du tränar. Kids Parkour är en populär kurs när barnen har blivit lite äldre.

"Barnpassarna på MiniSats är helt underbara. De hälsar först på min dotter och sen på mig – de lärde sig hennes namn direkt och det känns så tryggt att lämna henne på där medan jag tränar" - Elin Bergstrand

Vi är först med det senaste

Träning ska vara både utmanande och rolig! Därför erbjuder vi vinnande träningskoncept från världsledande träningsaktörer. Vårt nyaste träningskoncept Build’n Burn är ett komplett träningspass på 45 minuter som garanterar snabba och synliga resultat. Nyheten HiYoga är en unik studio med yogapass i optimala omgivningar - för likväl nyfikna nybörjare som inbitna yogisar.

"Om det inte vore för SATS personal skulle jag alltid träna samma sak. Jag uppskattar verkligen den inspiration och de tips jag får på hur jag kan förnya och förbättra min träning" - Mickael Turesson

Välkommen till SATS. Vi vet att du klarar det. 

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med att vara medlem hos oss.

Namn
Telefon
Center
 

Våra sex medlemskap

Bli medlem