Detta är SATS

"We will make the Nordic people healthier and happier." SATS mission är att varje dag sträva mot att göra Nordens befolkning hälsosammare och lyckligare.

År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet. 

Våra träningscenter erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare, gruppträningsklasser och unika träningskoncept i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är alla träningscenter SATS.

Vår målsättning är att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg. Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter. 

2018 köpte SATS upp Fresh Fitness och lanserade SATS BASE i Sverige, ett billigare och enklare alternativ till SATS. SATS BASE har åtta träningscenter: sex center i Stockholm och två center i övriga Sverige. 

SATS är en del av SATSGROUP som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %).

SATSGROUP finns i hela Norden:

SATS:

  • Är Nordens största träningscenter, med totalt 215 träningscenter  
  • Har cirka 700 000 medlemmar
  • Har cirka 10 000 anställda, vilket motsvarar omkring 2 000 heltidsanställningar
  • Erbjuder cirka 120 olika gruppträningspass och specialutvecklade koncept
  • Har egen utbildning och certifiering av personliga tränare och gruppträningsinstruktörer 

Vill du komma i kontakt med någon på vårt servicekontor i Stockholm?

Ring vår växel:

Öppettider:

Mån - Tor: 09:00-17:00
Fre: 09:00-16:00

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Mer om SATS

Varför SATS?

På SATS vill vi att du ska få en träningsupplevelse utöver det vanliga och varje vecka njuta av den oslagbara känslan som infinner sig efter ett träningspass.

Koncernledning

SATS koncernledning

Vår historia

Här kan du läsa om SATS historia.

Ansvar och policy

SATS anser att det är viktigt att ta ståndpunkt i frågor som är viktiga i samhällsdebatten och hoppas att vi kan bidra till en bättre samhällsutveckling inom aktuella områden.

Samarbetspartners

Här presenteras några av våra samarbetspartners.

Hjärtsäker zon på SATS

Året runt, dygnet runt och varje timme dör någon av ett hjärtstopp. I tal innebär det att 10 000 personer drabbas årligen och av dessa räddas 600. Vid ett hjärtstopp gäller det att agera snabbt, använda en hjärtstartare i kombination med hjärt-lungräddning. Det är det enda sättet att rädda en person som fått hjärtstopp.

;