Samarbetspartners

Här presenteras några av våra samarbetspartners.

Maxim − din professionella träningspartner

Maxim vänder sig till såväl proffs som till motionärer – till män som till kvinnor. Produktsortimentet är brett, och kan skräddarsys för varje enskild utövare, oavsett nivå. Vårt mål är att skapa optimala möjligheter för dig att nå bästa resultat vid såväl träning som tävling.

Sunwing Resort och Sunprime hotell

Ska du på semester? SATS samarbete med Sunwing Resort och Sunprime hotell gör att du som SATS-medlem tränar kostnadsfritt på samtliga Sunwing och Sunprime-hotell i Vings reseutbud. Förutom ett utbud av våra SATS-klasser, för både vuxna och barn, är också hotellets gym öppet för dig som SATS-medlem. Du behöver vara boende på det aktuella hotellet för att nyttja den kostnadsfria träningen.Tag med ditt medlemskort och visa upp på plats!

Mer om SATS

Varför SATS?

SATS-medlemmar tränar mer än befolkningen i stort*. Det är vi stolta över, för vår vision är att alla ska hitta träningsglädjen hos oss på SATS.

Koncernledning

SATS koncernledning

Vår historia

Här kan du läsa om SATS historia.

Ansvar och policy

SATS anser att det är viktigt att ta ståndpunkt i frågor som är viktiga i samhällsdebatten och hoppas att vi kan bidra till en bättre samhällsutveckling inom aktuella områden.

Samarbetspartners

Här presenteras några av våra samarbetspartners.

Hjärtsäker zon på SATS

Året runt, dygnet runt och varje timme dör någon av ett hjärtstopp. I tal innebär det att 10 000 personer drabbas årligen och av dessa räddas 600. Vid ett hjärtstopp gäller det att agera snabbt, använda en hjärtstartare i kombination med hjärt-lungräddning. Det är det enda sättet att rädda en person som fått hjärtstopp.