Padel 

på SATS

Padel

Padel är en social sport som blivit enormt populär de senaste åren. Padel påminner om en blandning mellan tennis och squash och passar både för nybörjare och träningsvana. Passa på att kombinera ett träningspass på SATS med en padelmatch med kollegor eller vänner! Som medlem på SATS så kan du registrera dig på respektive bana på MATCHi och får då möjlighet att boka speltid en vecka innan icke medlemmar.

SATS Torslanda

På nyrenoverade SATS Torslanda hittar du från och med den 18 oktober två högklassiga inomhusbanor med högt i tak. Du kan hyra racket och köpa bollar i gymmets reception.

Under resten av 2021 kan du spela för endast 280 kr/timme (ord.pris 440 kr/timme). Priset gäller för alla speltider på SATS Torslanda och för både medlemmar och icke-medlemmar.

Läs mer och boka


SATS Mall of Scandinavia

Nyhet!

På våning 4 i Mall of Scandinavia erbjuder vi tre högklassiga padelbanor inomhus med högt i tak. Du kan hyra racket och köpa bollar i gymmets reception på plan 1. Boka med bra framförhållning då speltiderna tar slut snabbt.

Läs mer och boka

SATS Häggvik

Passa på och spela padel i kvällssolen på någon av våra fyra banor på taket för endast 220kr. (Ord.pris 440kr). Banorna stänger för vintern den 31 oktober.

Läs mer och boka

KOMMANDE LOCATIONS:

SATS Näsby Slott – Början av 2022
SATS Hovås – Början av 2022

OM PADEL PÅ SATS

  • Padel på SATS är tillgängligt för både medlemmar och icke-medlemmar.
  • Även du som icke-medlem får tillgång till våra gym och omklädningsrum i anslutning till din bokning. För dig som medlem kommer det finnas andra förmåner, såsom tidig bokning av banor.
  • Det kommer vara möjligt att boka en stående bantid
  • Vi kommer erbjuda både inomhusbana och utomhusbana, beroende på center
  • Padelbanorna bokas via Matchi

JAG VILL VETA MER OM SATS PADEL

Är du intresserad av en fast tid varje vecka eller vill du veta mer om padel på SATS? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

Namn
Mailadress
Ange om din fråga är privat eller rör ett företag
Ange plats
Ange vad du vill fråga om, skriv mer detaljerat i fritext*
*Fritext