Padel 

på SATS

Padel

Padel är en social sport som blivit enormt populär de senaste åren. Padel påminner om en blandning mellan tennis och squash och passar både för nybörjare och träningsvana. Passa på att kombinera ett träningspass på SATS med en padelmatch med kollegor eller vänner!

SATS Mall of Scandinavia

Nyhet! På SATS Mall of Scandinavia erbjuder vi tre padelbanor med högt i tak. Första bokningsbara dagen är 1 september. 
Just nu får du halva priset på din första speltid om du anger koden "satspadel" vid bokningen. Priset för speltillfället blir då 250 kr (ord.pris 500 kr). Erbjudandet gäller enbart en gång per person.

Läs mer och boka

SATS Häggvik

Spela padel på någon av våra fyra banor på taket för endast 220kr. (Ord.pris 440kr). Som SATS-medlem kan du dessutom registrera dig med ditt SATS-medlemsnummer på MATCHi och få tillgång till alla tider 1 vecka före alla andra.

Läs mer och boka

 

SATS popup padel Nya Hovås

Nu öppnar vi upp vår popup-bana mitt på torget i Nya Hovås. Kör en padelmatch i sommarsolen med vännerna och avnjut en lunch tillsammans efteråt! Som SATS-medlem kan du dessutom registrera dig med ditt SATS-medlemsnummer på MATCHi och få tillgång till alla tider 1 vecka före alla andra.

Läs mer och boka

 

KOMMANDE LOCATIONS:

  • SATS Näsby Slott – Hösten 2021
  • SATS Torslanda – Hösten 2021
  • SATS Hovås – Våren 2022

OM PADEL PÅ SATS

  • Padel på SATS är tillgängligt för både medlemmar och icke-medlemmar.
  • Även du som icke-medlem får tillgång till våra gym och omklädningsrum i anslutning till din bokning. För dig som medlem kommer det finnas andra förmåner, såsom tidig bokning av banor.
  • Det kommer vara möjligt att boka en stående bantid
  • Vi kommer erbjuda både inomhusbana och utomhusbana, beroende på center
  • Padelbanorna bokas via Matchi

JAG VILL VETA MER OM SATS PADEL

Är du intresserad av en fast tid varje vecka eller vill du veta mer om padel på SATS? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

Namn
Mailadress
Ange om din fråga är privat eller rör ett företag
Ange plats
Ange vad du vill fråga om, skriv mer detaljerat i fritext*
*Fritext