Vill du börja spela padel eller kanske utveckla ditt spelande? Då rekommenderar vi våra padelkurser! SATS padelkurser finns på flera av våra padelcenter och för flera åldrar. Padel är en social sport och vi vill såklart att du ska kunna träna och ha kul samtidigt!

DELTAGARE 

På SATS padelkurser har vi flera olika åldersgrupper och olika nivåer på kurserna. Deltagare på våra padelkurser är generellt sett mellan 7–18 år gamla. Tillfällena under våra kurser är 60 minuter långa med fyra deltagare per coach och padelbana.  

TERMINER 

Våra padelkurser hålls under både höst- och vårtermin. Under varje vecka går vi igenom ett nytt moment som vi tränar lite extra på, för att hela tiden utveckla spelandet. Momenten som vi går igenom bygger på att utveckla teknik, kommunikation och dynamik inom spelandet.  

DET DU BEHÖVER 

Inför varje tillfälle behöver våra deltagare träningskläder, vattenflaska och padelrack.  

ANMÄLAN 

Anmälan sker via plattformen Matchi där vi först tar in en intresseanmälan inför terminen för varje grupp. I intresseanmälan framgår bland annat startdatum, slutdatum och pris. Om du vill ha mer information kring praktiska detaljer för våra padelkurser är du varmt välkommen att besöka våra padelcenter och prata med oss på plats så berättar vi gärna mer!