Personlig Tränar

Våra personliga tränare står redo att hjälpa dig att nå de mål du har med din träning.

Köp PT-klipp
Logga in

Träna med PT - Få PT-tillfälle tillbaka!

Att träna med en personlig tränare är en investering i din hälsa, och förstärker träningseffekterna. Vi vill gärna ge dig ett extra PT-klipp när du genomför 4 PT-timmar under perioden 01.08 - 31.08.

Hur ser ett tillfälle med PT ut?

Alla våra medlemmar som tränar med en PT har olika bakgrund och mål. Din personliga tränare kan hjälpa dig med alltifrån individuellt anpassade träningsprogram till kostråd. Framförallt är din PT med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt, men också för att peppa dig att ta ut dig till max!

Om du är osäker på vad du ska välja rekommenderar vi vår bästsäljande produkt PT60 som ger dig 55 minuter med din PT. Vi erbjuder flera olika paketlösningar för att passa dina personliga träningsbehov.

personal training

Provtillfälle med personlig tränare!

En bra start är viktig för alla – därför har du ett gratis provtillfälle med en personlig tränare inkluderat i ditt medlemskap. Ditt provtillfälle med PT anpassas utifrån vad du vill få ut av din träning. Du kan bland annat få vägledning angående din träning, genomgång av redskap i gymmet, kartläggning av mål eller hjälp att hitta ett träningsupplägg som passar just dig!

Ett provtillfälle med en personlig tränare hjälper dig på vägen oavsett vilken nivå du befinner dig på – och du väljer såklart själv om du vill fortsätta vidare.

SATS PT

Varför PT?

  1. Din träning skräddarsys utifrån dina behov och mål

  2. Du får hjälp med att sätta upp realistiska mål och en konkret plan för hur du ska nå dem

  3. Du når dina mål snabbare

  4. Mindre risk för skador och överbelastning

Vi vill hjälpa dig att uppnå dina träningsmål! Oavsett vilken träningserfarenhet du har kommer träning med en personlig tränare att ta din träning till en ny nivå.

Personal Trainer opettaa ja kannustaa

Köp din PT-paket

Våra personliga tränare är de bästa inom sitt område och utbildningen är skräddarsydd utifrån dina mål. Om du är på Silver Reward nivå eller högre har du en rabatt på vilket PT-paket som helst.

Köp PT-klipp