Cycling Interval

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

I Cycling Interval tränar du intervaller på cykelsadeln i olika längder och utföranden som garanterat utmanar din konditionsnivå. Cycling Interval finns i 30, 45 eller 60 minuter.

Passet är uppbyggd på ett antal intervaller under vilka du uppmanas leverera maximalt i varje enskild intervall. Både Cycling HIT och Cycling Interval byggs på denna typ av träning, men Cycling Interval har olika typer av intervaller medan Cycling HIT har kortare, men flera.

Tack vare cykelns låga belastning på knän och leder är denna träningsform ett bra alternativ till de som inte kan löpträna. 

Relaterad träning

Cycling

Cycling passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passet varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem