Prformance™ Hi-Intensity

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Varje pass är unikt och du vet aldrig vad som kommer, förutom maximalt pulshöjande övningar som ger dig högintensiv träning på riktigt. Passet utmanar både styrkan och flåset! Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Passet startar med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av några pulshöjande övningar som förbereder dig för Prformance™ Hi-Intensity. Under passets gång fokuserar vi på att jobba med riktigt hög intensitet vilket ger stor effekt på hjärt- och lungkapaciteten.

Varje pass är unikt för sig och du vet aldrig vilka övningar som ska utövas. Dessa ges av instruktören på plats.

Passet pågår i 45 minuter.

*Prformance ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive FitnessHär kan du uppgradera ditt medlemskap.

Relaterad träning

Prformance™ Tough Viking

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat ett Prformance™-pass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning