Prformance™ Hi-Intensity

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

En högintensiv klass där vi arbetar mycket med förflyttning av kroppen, en längre sträcka på kortast möjliga tid, för att uppnå både förbättrad hjärt- och lungkapacitet och uthållighet.

För att uppnå resultat på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt så undviker vi tekniskt svåra övningar i kombination med tung belastning i Prformance™ Hi-Intensity. Genom detta upplägg så fokuserar vi istället på möjligheten att träna med högre intensitet under passet vilket ger större effekt på hjärt-/lungkapaciteten och din allmänna fitness-nivå.

Klassen börjar med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av några pulshöjande övningar som förbereder dig inför detta högintensiva pass. 

Du kommer aldrig i förväg att veta vilka övningar som ska utövas under klassen, utan dessa kommer instruktören gå igenom på plats. Det enda du kan förbereda dig på är att du kommer att vara trött efter genomförd klass.

Klassen pågår i 45 minuter.

Relaterad träning

Prformance™ Tough Viking

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat en Prformance™-klass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem