Prformance™ Olympic Lifting

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Prformance™ Olympic Lifting bygger inte helt oväntat på de Olympiska disciplinerna ryck och stöt. Passet har även ett stort fokus på teknik och att du som utövare skall kunna hantera övningarna på ett korrekt sätt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Här ges du möjligheten att verkligen använda din styrka, koordination och rörlighet i ett samspel för att klara övningar som du inte tidigare trodde var möjliga.

Passet rekommenderas för dig som har genomfört liknande träning tidigare eller genomfört de tre baspassen Prformance™ Hi-intensity, Prformance™ Strength och Prformance™ Mobility och känner att du vill ta ytterligare ett steg i din träningsutveckling.

*Prformance ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive FitnessHär kan du uppgradera ditt medlemskap.

Relaterad träning

Prformance™ Strength

Pressa din styrka till max. Övningarna i Prformance™ Strength hjälper dig att bli så stark som möjligt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning