PT i grupp

Vill du träna med en personlig tränare och samtidigt uppleva känslan att träna i grupp? Då är PT Small Group något för dig!

PT Small Group är för dig som vill kombinera personlig träning med motivationshöjning som kommer från gruppträning. Du behöver heller inte betala fullt pris för att träna med en PT. Här får du/ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen. 

Grupp: 3-6 personer + en PT
Antal träningstillfällen: 10 stycken x 55 minuter
Tränar: PT bestämmer innehållet utifrån deltagarnas önskemål.
Pris per person: Från 2 500 :- (PT-nivå 1) till 4 675 :- (PT-nivå 5)*

*Observera att PT Small Group endast går att köpa på våra träningscenter.

Du får tio träningstillfällen tillsammans med en mindre grupp och en personlig tränare. Innehållet i träningen bestämmer du och övriga gruppmedlemmar i samrådan med den personliga tränaren. Ni kan bestämma er för att nå en gemensam målsättning, förebereda er för ett specifikt tillfälle, fokusera på särskilda färdigheter, eller helt enkelt bara förbättra er hälsa och ha roligt tillsammans. Möjligheterna är oändliga!

Finns på följande träningscenter: 
PT i grupp erbjuds på merparten av våra träningscenter.   
> Kontakta ditt träningscenter för information

Mer om personlig träning

Fem myter om PT

Det finns många myter om hur det är att träna med en PT. Här tar vi död på fem av dem.

Varför PT?

Alla personliga tränare på SATS är utbildade och licensierade i sin yrkesform. I tillägg har SATS en unik internutbildning som säkrar att vi har de bästa personliga tränarna i branschen.

Fem nivåer av PT

För att göra det lättare för dig att hitta en PT med rätt kompetens för dina träningsbehov, så är våra personliga tränare indelade i fem nivåer.

PT på delbetalning

På SATS vill vi att så många som möjligt ska ha möjlighet att träna med en personlig tränare.

PT-paket och priser finns i vår PT-shop på webben eller i appen. Det är snabbt, smidigt och enkelt att köpa personlig träning online!

Till PT-shoppen

Vårt PT-utbud