HiYoga Hatha Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hatha är en klassisk yogaform som är tillgänglig för alla. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne, och hathayoga handlar om att hitta balansen mellan dessa två och andra kompletterande element, som manligt/kvinnligt, hårt/mjukt, aktivitet/vila. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept. Medtag egen matta till klassen.

På ett Hatha-pass lär vi oss de grundläggande övningarna i ett lugnt tempo – stående, sittande, framåtböjningar, bakåtböjningar, vridningar och uppochnedställningar. Vi fokuserar på ett tryggt utförande av ställningarna, justering under tiden och korrekt användning av utrustningen. Som alltid i yoga arbetar vi medvetet med andning och närvaro. Detta har en stressreducerande effekt som skapar en känsla av lätthet och klarhet i både kropp och sinne.

I hathayogan får vi viktiga verktyg som hjälper oss att ha det bra i vardagen, både fysiskt och mentalt: styrka, balans, flexibilitet, koncentration, självreflektion och avslappning. Det här är ett bra ställe att starta sin yogaresa på, eller att komma tillbaka till för att repetera.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Basic

HiYoga Basic är ett av våra egenutvecklade pass som är utformat som en fin introduktion till dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Recover

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag är medlem och önskar tillgång till specialkoncept.

Uppgradera

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem