Prformance™ är ett av våra mest unika gruppträningskoncept. Passen leds av erfarna personliga tränare på specialdesignade ytor som kallas Prformance™-arenor. Om du älskar att träna på gymmet men inte tilltalas av klassisk gruppträning är detta ett pass för dig.

Prformance™-klasserna bygger på de tre P:na – Power, Pace och Position. Dessa utgör grunden för atletisk prestation.

Power – öka din råstyrka med hög belastning och korrekt teknik

Pace – ta din uthållighet till nästa nivå genom enkla och högintensiva övningar

Position – förbättra din kroppshållning och rörlighet

Vi erbjuder sex olika Prformance™-klasser med olika mål och fokusområden: Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength, Prformance™ Mobility, Prformance™ Gymnastics, Prformance™ Olympic Lifting och Prformance™ Advanced.

Om du vill svettas och förbättra din kondition ska du träna Prformance™ Hi-Intensity. För att förbättra din teknik och styrka är Prformance™ Strength det rätta valet. Prformance™ Mobility förbättrar din rörlighet och är något alla bör prioritera oavsett träningsmål. Om du vill öka din bålstyrka och förbättra din balans, eller kanske lära dig handstående, är Prformance™ Gymnastic ett bra val. I Prformance™ Olympic Lifting får du träna på lyft. Om du istället vill ha lite av varje kan du prova Prformance™ Advanced som är en blandning av ovanstående klasser.

Prformance™-klasserna passar för dig som redan har viss träningsvana. Om du inte har testat Prformance™ och/eller gruppträning tidigare, rekommenderar vi dig att börja med Prformance™ Mobility, Prformance™ Hi-Intensity eller Prformance™ Strength. Oavsett vad du väljer är du alltid välkommen och våra personliga tränare finns där för att hjälpa dig.

Utbudet varierar från center till center, så alla träningscenter med Prformance™-arenor erbjuder inte alla olika Prformance™-klasser.

För att läsa mer om våra olika Prformance™-klasser eller boka in dig på en klass – klicka här:

PRFORMANCE™ ADVANCED
PRFORMANCE™ GYMNASTICS
PRFORMANCE™ HI-INTENSITY
PRFORMANCE™ MOBILITY
PRFORMANCE™ OLYMPIC LIFTING
PRFORMANCE™ STRENGTH

Om du inte har gruppträning inkluderat i ditt medlemskap kan du alltid använda en kupong i vårt SATS Rewards-program. Det ger dig möjlighet att prova gruppträning gratis. Läs mer om dina förmåner och hitta dina kuponger i SATS-appen.