Som personlig tränare på SATS får du möjlighet att hjälpa människor till en bättre hälsa och därmed ett bättre liv. Du möter många olika sorters människor och genom att ge dem goda träningsupplevelser kan du hjälpa till att skapa positiva förändringar i deras liv.

Du blir en del av en professionell och energisk arbetsmiljö där du kommer att träffa många härliga människor, både kompetenta och inspirerande kollegor och olika medlemmar som alla har sina önskemål och mål.

Här får du möjlighet att bestämma över din vardag och besluta om din egen arbetstid och när det är dags att ta en semester. Vi har ett bonusprogram som möjliggör god lön och ger dig trygghet i förhållande till sjukdom eller ledighet. Du blir del av ett stort företag med höga ambitioner och många fina utvecklingsmöjligheter. På SATS har du möjlighet att växa både professionellt och personligt.

ATT VARA PERSONLIG TRÄNARE PÅ SATS GER DIG SOM ANSTÄLLD TRYGGHET

 • Du kan fokusera på att vara PT: Vi tar hand om försäkring, pension, sjuklön, semesterlön, fakturering, skatt och mer så att du kan spendera din tid på att hjälpa våra medlemmar.

 • Introduktionsprogram: Som ny PT på SATS deltar du i vårt introduktionsprogram där du får den bästa utgångspunkten för att lyckas i rollen genom träning, coachning och nära uppföljning. Under Introduktionsprogrammet utgår självfallet ersättning.

 • PT Start: Alla medlemmar på SATS får en gratis timme med PT (PT Start) som hjälper dem att komma igång med utbildningen och bidra till goda träningsvanor. PT Start är alltså den perfekta porten till att bli en heltids-PT. Här kan du få erfarenhet av försäljning av PT, samt bygga relationer med potentiella PT-kunder.

 • SATS är en av Sveriges största träningskedjor:  Det innebär att du har en unik tillgång till potentiella kunder genom SATS medlemsbas och därmed har du möjlighet att hjälpa många människor att nå sina träningsmål.

 • SATS Academy (vår egen skola): Här har du möjlighet att få professionell utveckling och regelbundna kurser och workshops med olika teman genomförs

 • Karriärmöjligheter: Vi har en etablerad karriärväg med olika nivåer vilket innebär att din lön ökar med tiden och erfarenheten. Vi har också ett generöst bonusprogram.

 • Produkter (PT och GX): Du kan leverera PT-timmar till individer, par eller grupper via våra Boot Camps, och du kan också utbilda dig till instruktör för våra koncept och gruppträningsklasser. Vi har också fysioterapi på vissa center för att ge våra medlemmar hjälp inom många områden. Detta innebär att du som PT har många karriärvägar att ta hos oss på SATS.

 • PT-app: Vårt egenutvecklade arbetsverktyg för våra PT’s. PT-appen låter dig enkelt med hjälp av telefon eller läsplatta delge dina tillgängliga timmar och boka kunder, allt för att minska ditt administrativa arbete.

 • PT-Online: Vi kör PT-Online vilket innebär att du även kan träna kunder på distans, hjälpa dem under sin semester etc.

 • Exponering på sats.se: Du får din egen PT-profil på sats.se så att du kan marknadsföra din personlighet och specialområden.

SOM EN ANSTÄLLD PT HAR DU MÅNGA FÖRDELAR

TILLGÅNG TILL MER ÄN 200 000 MEDLEMMAR

UTBILDNING OCH UTVECKLING

INKOMSTFÖRSÄKRING VID SJUKDOM

ARBETSPLATSFÖRSÄKRING

SEMESTERERSÄTTNING

AVSÄTTNING TILL PENSION

SÄKER HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

 

VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT BLI PT PÅ SATS?

 • Du är registrerad på ptlicens.se. Att vara registrerad på ptlicens.se kräver att du antingen har genomfört en av deras ackrediterade utbildningar alternativt klarat deras teoretiska/praktiska prov. Alla som söker arbete på SATS genomför en grundlig intervju samt bakgrundskontroll. I vissa fall genomför du även en praktisk audition.

 • Du är en inspiratör som är dedikerad till att ge kunderna unika träningsupplevelser baserade på deras specifika och individuella mål

 • Du gillar försäljning och tar ansvar för att etablera och utveckla din egen kundportfölj

 • Du känner dig trygg och är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer

 • Du arbetar självständigt och tar initiativ

Se våra lediga jobb som personlig tränare här.