5 snabba med: Under Armour

På rekordtid har Under Armour gått från underdog till en av de stora i branschen, beslutsamma om att bli nummer ett. Och de är på god väg. Med start i januari 2017 har det creddiga och innovativa varumärket äntligen hittat in i SATS Shop.
SATS
Pass
Våra medlemmar

Hej Under Armour! Hur skulle ni beskriva ert varumärke?

Under Armours mission statement "To make all athletes better through passion, design and the relentless pursuit of innovation" beskriver vårt varumärke på ett bra sätt. Strävan efter att göra atleten och individen bättre är kärnan i allt vi gör och den principen guidar oss i vårt dagliga arbete och när vi utvecklar våra produkter.

Vem tycker ni har bäst användning av era produkter?  

Under Armour vill nå ut till den medvetna atleten som vill ha de bästa förutsättningarna för att prestera. Atleten har ett driv och en framåtanda och letar efter något nytt inom träning. Där ligger vi på Under Armour i framkant med innovativa produkter som sticker ut och verkligen visar på mentaliteten i varumärket, vi är här för att bli nummer ett!

Hur kommer det sig att ni inlett ett samarbete med SATS?

Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med SATS och detta är något som båda parter har jobbat för under en längre tid. SATS har en unik plattform och erbjuder en högklassig träningsupplevelse i Sverige, Norge och Finland och delar vår syn på att alla atleter, oavsett var i sin resa man befinner sig, ska ha de bästa förutsättningarna för att prestera. Detta har gjort att SATS länge attraherat medlemmar som är drivna och passionerade i att utvecklas och vi på Under Armour ser fram emot att på ett helt nytt sätt nå ut till medlemmarna och erbjuda produkter som hjälper dem ta nästa steg.

Hur ser era förhoppningar ut för det här samarbetet?

Vi hoppas att samarbetet ska leda till att nya atleter upptäcker Under Armour och att vi genom högkvalitativa produkter hjälper dem att prestera och nå sina mål inom träningen. Genom SATS plattformar vill vi utbilda medlemmen om vad varumärket står för och vilka fördelar våra produkter har.

Vilka av era produkter kvalar in som er topp-tre och varför?

Vi vill lyfta fram vår nya teknologi Threadborne som på ett unikt sätt hjälper atleten att prestera i gymmet. Med Threadborne har vi på trådnivå utvecklat och revolutionerat tillverkningsprocessen och skapat en ny standard för hur ett klädesplagg eller en sko kan prestera. Vi har förbättrat komfort och fukttransport samtidigt som vi drastiskt förbättrat andningsförmågan, förkortat torktiden och ökat slitstyrkan. Threadborne gör att vi kan erbjuda produkter som presterar på en helt ny nivå och ger atleten de bästa förutsättningarna varje gång.

Threadborne-teknologin hittar medlemmen i flera produkter i både dam och herr-sortimentet i olika utföranden. I sortimentet kommer även medlemmen hitta våra ikoniska kompressionsprodukter exempelvis våra Color Blocked Ankle Crop för dam och våra Armour tights i både korta och långa utföranden i herr-sortimentet. 

Under Armours produktsortiment hittar du på ditt närmaste SATS-träningscenter.