Transformer

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Ett riktigt högintensivt pass i cirkelträningsformat som äger rum ute vid "buren" i gymmet. Passet är speciellt framtaget för dig som tränar i gymmet, uppskattar träning i mindre grupper men inte riktigt hittat din plats i gruppträningssalen.

Transformer kommer inte bara förändra din kropp, den kommer också ge dig en helt ny syn på hur rolig hård och effektiv träning kan vara. Passet erbjuds i ett effektivt 30 minuters format och en tuffare 45 minuters variant. Båda passen hålls till ute i gymmet. Bägge varianter avslutas alltid med en så kallad HIIT som står för High Intensity Interval Training. 

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem