HEAT

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

HEAT är en atletisk och utmanande klass som utförs i 38 graders värme och 65 % luftfuktighet. Passet innehåller fem heat i 30 sekunders-intervaller med övningar som bygger på de fem grundläggande elementen; konditionsträning, styrka, balans, flexibilitet och snabbhet. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta och egen handduk samt vattenflaska.

Ett utmanande pass som vänder sig till dig som har träningsvana, men då du inte arbetar i takt med musiken kan du enkelt anpassa tempo och därigenom din ansträngningsnivå efter egen förmåga.

Ta med dig rikligt med vatten (minst 0,5 liter) då du lätt svettas väldigt mycket. Handduk är obligatoriskt och det finns att köpa eller hyra på plats.

Passet rekommenderas inte för dig som är gravid eller tycker att varma miljöer väcker känslor av obehag. Har du, eller har haft, besvär relaterat till hjärt- och kärlsjukdomar uppmanar vi dig att rådfråga läkare innan du deltar på passet.

  • Glöm inte att ta med handduk och vattenflaska.

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Hot FLX

Hot FLX är fylld av effektiva stretchövningar för dig med stela hamstrings, spänd nacke och andra vanliga problemområden. Här arbetar du igenom hela kroppen i 38 graders värme. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem