Outdoor Zumba

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor Zumba har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Zumba är dansklassen med heta rytmer och svängande höfter. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig tid på dansgolvet.

Det här är dansklassen som kombinerar konditionsträning, balans och flexibilitet med härliga, latinamerikanska rytmer som får vem som helst att vilja svänga på höfterna.

Under klassens gång dansar gruppen till en förutbestämd koreografi som leds av en instruktör. För att behålla variationen byts koreografin ut efter några månader. 

Zumba tränar ochså hjärnan!

Dans gär god träningseffekt på hela kroppen,  även hjärnan eftersom det kräver att man måste lyssna till musiken och översätta dessa intryck till rörelse. Man måste ochså lära sig danssteg och det kan bjuda hjärnan på lite utmaningar.

En hög grad av hjärnaktivitet håller de neuromuskulära synapserna friska, och stärker bandet mellan muskler och nerver. Detta bidrar till att musklerna håller sig starka.

Zuma handlar om koordination, balans och gledje. Det blir en mer komplex, men samtidigt roligare aktivitet jämfört med att träna på gym där man tränar en muskelgrupp åt gången.

Dom smarta tränar Zumba! 

Relaterad träning

Street Dance

Ett danspass med musik, koreografi och stil hämtad från dansklubbar och musikvideos.

Kompletterande träning

Shape Up

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla! Medtag egen matta.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem