Prformance™ Advanced

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Prformance™ Advanced är en kombination av SATS populära Prformance-klasser™; Hi-Intensity, Strength, Mobility, Gymnastic och Olympic Lifting. Tekniken har en viktig del i denna klass och det skräddarsydda upplägget kommer göra dig rörligare, snabbare och starkare. Vi rekommenderar att du har testat våra andra Prformance™-klasser regelbundet innan du testar Prformance™ Advanced.

Prformance™ Advanced börjar alltid med en uppvärmning innan vi sätter igång med dagens upplägg. Huvuddelen av klassen består av 20-30 minuter högintensiv träning, baserat på styrka, kondition, olympiska lyft och gymnastik.

Alla Prformance-klasser hålls i ett specialanpassat område på gymmet. Området kallas Prformance™-yta.

Utrustningen som används på Prformance™ Advanced anpassas utifrån dagens upplägg, och kan vara bland annat hantlar, kettlebells, ringar, roddmaskin eller skivstång.

Klassen passar dig som har erfarenhet från andra Prformance™-klasser och vill ha en riktig utmaning!

*Prformance ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive FitnessHär kan du uppgradera ditt medlemskap.

Var hålls klassen? Prformance™-ytan i gymmet
Utrustning Ta med en liten handduk och vattenflaska
Längd på klass 60 min

RELATERAD TRÄNING

Prformance™ Hi-Intensity

Varje pass är unikt och du vet aldrig vad som kommer, förutom maximalt pulshöjande övningar som ger dig högintensiv träning på riktigt. Passet utmanar både styrkan och flåset! Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Våra mest populära gruppträningsklasser

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Skräddarsy ditt medlemskap! Välj vad du vill ska ingå i ditt medlemskap för att se ditt pris.

Se ditt pris