Prformance™ Tough Viking

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat en Prformance™-klass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

För att prestera bra på Tough Viking ska du vara stark, smidig och ha gott flås. Banan består av ett antal hårda, blöta och utmanande kilometrar fyllda med massor av brutalt stora hinder designade av specialister inom bland annat Försvaret.

Vi har i samarbete med Tough Viking tagit fram denna Prfromance™ Tough Viking-klass som skall förbereda dig på vad som komma skall. Hindren i banan är konstruerade för att ge deltagarna maximal utmaning och utgörs av bland annat eld, is, el, taggtråd, lera, vass, armgång och amerikanska fotbollslag.

Prformance™ Tough Viking inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifik för hinderbana och några avslutande pulshöjande övningar.

- Målet är att du ska komma förbered inför loppet med en förbättrad hjärt- och lungkapacitet samt uthållighet, säger David Klint, race director Tough Viking.

Läs mer och anmäl dig till Tough Viking 

Relaterad träning

Prformance™ Gymnastics

Prformance™ Gymnastics är uppbyggt av både högintensiva och styrkebetonade inslag.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet.

Testa Prformance™ Tough Viking

Är du intresserad av att testa Prformance™ Tough Viking? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in passet kostnadsfritt.

Namn
Telefon
Center
 

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem