Prformance™ Tough Viking

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat ett Prformance™-pass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

För att prestera bra på Tough Viking ska du vara stark, smidig och ha gott flås. Banan består av ett antal hårda, blöta och utmanande kilometrar fyllda med massor av brutalt stora hinder designade av specialister inom bland annat Försvaret.

Vi har i samarbete med Tough Viking tagit fram detta Prfromance™ Tough Viking-pass som skall förbereda dig på vad som komma skall. Hindren i banan är konstruerade för att ge deltagarna maximal utmaning!

Prformance™ Tough Viking inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifik för hinderbana och några avslutande pulshöjande övningar. Målet är att du ska komma förbered inför loppet med en förbättrad hjärt- och lungkapacitet samt uthållighet.

Läs mer och anmäl dig till Tough Viking 

*Prformance ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive FitnessHär kan du uppgradera ditt medlemskap.

Relaterad träning

Prformance™ Gymnastics

Prformance™ Gymnastics är uppbyggt av både högintensiva och styrkebetonade inslag. De gymnastiska övningarna ger dig möjlighet att använda din styrka, koordination och rörlighet i ett samspel för att klara övningar som du inte tidigare trodde var möjligt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Testa Prformance™ Tough Viking

Är du intresserad av att testa Prformance™ Tough Viking? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in passet kostnadsfritt.

Namn
Telefon
Center
 

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem