UPPTÄCK TRÄNINGSMÖJLIGHETERNA I VÅR NYA APP, LADDA NER DEN IDAG!

BLI INSPIRERAD

Get inspired

Träning är roligare när man är motiverad, och vi hoppas att du kommer uppskatta allt vi har att erbjuda i den nya appen!

Upptäck nya träningspass eller gå direkt till dina mest bokade klasser. Vill du ha extra pepp? Då får du inte missa att delta i våra utmaningar! Blir du inspirerad av att träna med vänner? Då kommer du tycka om våra sociala funktioner! Lägg till vänner, bjud in dom på dina träningspass eller like och kommentera varandras träning* (*De sociala funktionerna är valfria och kan stängas av om du enbart vill använda appen för att registrera din egen träning.).

SÖK, HITTA OCH BOKA TRÄNING

SATS App - Søk finn & book treninger

Bokning ska vara enkelt - så vi har gjort det enkelt för dig.

Hitta klasser, boka eller delta på träningspass i SATS-appen. Hitta gruppträningsklasser, boka in en PT som kan hjälpa dig att nå dina mål, välj ett träningsprogram för ditt kommande pass. Om du bokar in en klass och någonting ändras, kommer vi att meddela dig om det. 

DIN TRÄNINGSSTATISTIK

Håll koll på dina träningspass med hjälp av SATS-appen.

Dina träningspass på våra center läggs automatiskt till i appen: när du går in på centret, tränar gruppträning och tränar med PT. Om du tränar någon annanstans än på våra center kan du enkelt lägga till det som egen träning i appen. 

DIGITALT MEDLEMSKORT

SATS App - Din perfekte treninspartner

Checka in med appen och låt den följa med på dina träningspass!

Vi är stolta över våra center, och vi vill att du ska få den bästa möjliga träningsupplevelsen när du tränar hos oss. Därför har vi skapat ett digitalt medlemskort i appen, så att du aldrig behöver oroa dig för att glömma kortet hemma. I appen kan du dessutom hitta tips på övningar, träningsprogram och kommande träningspass.

LADDA NER APPEN: