HiYoga Yin Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform som är framtagen i anslutning till den taoistiska idén om yin och yang som två motsatser som tillsammans skapar harmoni. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

De flesta av oss har mycket yang i våra liv: aktivitet, tempo, arbete, kraft – traditionellt sedda som maskulina värden inom den kinesiska filosofin. Yin Yoga ger oss mer av de feminina värdena för att balansera detta: vila, stabilitet, passivitet, förankring. Under detta pass gör vi lugna, fysiska yogaövningar sittande eller liggande på mattan. Vi håller ställningarna länge, gärna upp till fem minuter, så att de får effekt på ett djupare plan. Vi löser upp knutar och ökar cirkulationen i skelettmuskulatur, bindväv, leder och ligament och skapar utrymme för ro och reflektion.

Genom Yin Yoga skapar vi balans i kroppen och kanske även i livet. Alla kan ha glädje av Yin Yoga, även de som annars utövar mer kraftfull och dynamisk yoga.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Recover

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Hatha Yoga

Hatha är en klassisk yogaform som är tillgänglig för alla. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne, och hathayoga handlar om att hitta balansen mellan dessa två och andra kompletterande element, som manligt/kvinnligt, hårt/mjukt, aktivitet/vila. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept. Medtag egen matta till klassen.

Jag är medlem och önskar tillgång till specialkoncept.

Uppgradera

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem