MA Circuit (Open for all)

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Ett cirkelpass som erbjuds på SATS SoFo och Odenplan, som utmanar dig både konditions- och styrkemässigt. MA Circuit är tillgängligt för alla medlemmar och lämpar sig till dig som är nyfiken på att testa Martial Arts. Om du vill utvecklas mer inom din MA-träning kan du lägga till konceptpaket i ditt medlemskap och få tillgång till ännu fler MA-pass.

MA Circuit är passet för dig som gillar kampsportsfys; att träna intensivt och under tidspress.

Passet är uppbyggt i olika stationer som är både styrke- och konditionskrävande. Under passets gång jobbar man ihop i par. Helt enkelt det ultimata cirkelpasset för din kropp!

Relaterad träning

MA Circuit

Utmana dig själv genom att möta din inre fighter. Ett cirkelpass som utmanar dig både konditions- och styrkemässigt. MA Circuit erbjuds på SATS SoFo och för att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Få tillgång til Martial Arts

Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste gym.

 

Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: