PT Start

För att du ska få den bästa möjliga starten på ditt medlemskap ger vi dig en timme (55 min) med en personlig tränare (PT)*.

Kickstarta ditt medlemskap

Syftet med PT Start är att du ska få en professionell rekommendation om hur du ska träna för att uppnå dina mål på bästa sätt.

Om du inte har utnyttjat din PT Start kan du boka den genom vår app. Du kan se hur enkelt du bokar genom en film som du hittar här.

Träning efter dina behov…

För att din PT ska kunna ge dig en personanpassad träningsplan är det viktigt att lära känna dig och varför du vill träna hos oss. PT Start-timmen börjar därför i kontoret där du och din PT diskuterar dina behov och målsättningar. Tillsammans kommer ni att fastställa kort- och långsiktiga mål med din träning.

…och förutsättningar

Därefter går ni ut i gymmet. Beroende av hur dina behov och målsättningar ser ut går ni igenom olika typer av screening. En screening innebär att din PT testar din balans, rörlighet, hållning, bålstabilitet, styrka och kondition. Du kommer även att få göra några målanpassade övningar med din PT för att du ska få uppleva skillnaden mellan att träna själv och att träna med en PT. 

Personlig träningsplan

Tillbaka i kontoret summerar din PT den information som kommit fram under timmen och lämnar därefter en välgrundad rekommendation på vad du behöver göra för att uppnå dina mål.

Våra digitala verktyg

Som medlem på SATS har du även tillgång till våra digitala verktyg. Med hjälp av vår app och träningsdagboken kan du enkelt boka och hålla koll på, logga och kommentera all din träning, både på och utanför SATS.

Våra professionella personliga tränare

Våra personliga tränare är licensierade från en godkänd PT-utbildning och håller en mycket hög nivå. Vi fokuserar på kompetens inom pedagogik och coaching och vi tar alltid hänsyn till dina personliga behov och önskemål. Allt för att mötet med våra personliga tränare ska bli så positiv som möjligt.

*Gäller vid tecknande av ett medlemskap med 12 månaders bindningstid. Gäller ej SATS Åre.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vårt PT-utbud


;