PT-START

Vi vill att du ska få den bästa möjliga starten på ditt medlemskap och att du ska nå dina träningsmål. Därför ger vi dig som ny medlem två tillfällen med en egen personlig tränare.

Första tillfället med din PT

(45 minuter)

Det allra viktigaste i början är att din personliga tränare lär känna dig och varför du vill träna hos oss. Under ert första möte kommer din PT att utgå från din målsättning och rekommendera ett träningsupplägg som innehåller den bästa träningen för att du ska nå ditt mål samtidigt som du har roligt. Ditt upplägg kan till exempel innehålla träning med PT, egen konditions- och styrketräning men också gruppträningsklasser.

Gillar du att träna utomhus? Då tar din PT också hänsyn till detta. Om du har behov av uppföljning av din kost är detta också en naturlig del av personlig träning.

När ni identifierat vad du vill sätter ni igång med själva träningen. Din träningsupplevelse kommer att vara i fokus, och din PT kommer att visa dig hur du kan träna för att nå ditt mål. Det hjälper inte att ha en bra plan om den inte genomförs!

Andra tillfället

(45 minuter)

Under det andra PT-tillfället kommer ni i huvudsak att genomföra ett målinriktat och motiverande träningspass, som bygger vidare på det första mötet. När ni närmar er slutet av passet avrundar ni med dina tankar och erfarenheter av träningen så här långt, och så kommer ni överens om vägen vidare för dig.

Våra digitala verktyg – en bra hjälp

Som medlem på SATS har du även tillgång till våra unika digitala verktyg. Med våra digitala verktyg kan du boka gruppträningsklasser och hålla koll på din träning med hjälp av träningsdagboken

Om har några frågor under tiden är du självklart välkommen att ställa dem till din PT.

Om våra professionella personliga tränare

Våra personliga tränare är licensierade från en godkänd PT-utbildning och håller en mycket hög nivå. Vi fokuserar på kompetens inom områdena pedagogik och coachning och vi tar alltid hänsyn till dina personliga behov och önskemål, så att upplevelsen när du möter våra personliga tränare blir så positiv som möjligt!

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vårt PT-utbud