PT Start - så lyckas du med din träning!

Boka in din kostnadsfria introduktion med en personlig tränare och få svar på funderingar som du har om din träning. Du får förslag på hur du kan lägga upp din träning för att nå dina träningsmål.

Vi möter många nya medlemmar som vill komma igång med bra träningsvanor och nå sina träningsmål. Vi vet hur viktigt det är att ha en plan för sin träning och ger därför alla nya medlemmar en kostnadsfri introduktion med en personlig tränare (PT). Ta chansen att kickstarta din träning! 

Vad gör man på sitt PT Start-tillfälle?

PT Start är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om hur man kan lägga upp sin träning. Oavsett om du har tränat mycket förut eller vill komma igång med din träning vill vi att du ska få ut så mycket som möjligt av detta tillfälle. En av våra duktiga personliga tränare kommer därför gå igenom med dig vilka mål du har med träningen. PT:n kommer därefter ge dig tips på hur du kan lägga upp din träning på bästa möjliga sätt, för att du ska få effektiv och rolig träning. Din PT kommer gå igenom med dig vad du tycker om att träna, om du har några andra aktiviteter du tycker om och hur du kan få in träning i vardagen. PT:n kommer visa dig runt på centret och kan svara på dina funderingar kring din träning.

Ladda ner vår app för att boka ditt PT Start-tillfälle:

sats_app.png
 

Sammanfattning: Det här sker på din introduktion på SATS:

 • Du bokar ditt PT Start-tillfälle i vår app
 • Möt din PT i receptionen på avtalad tid
 • Ni genomför intro-tillfället PT Start som innehåller:
  • genomgång av ditt mål med träningen
  • rekommendationer på vad du ska träna 
  • genomgång av olika övningar som anpassats för dig och dina mål 
  • rekommendationer på hur du kan sätta nya mål
 • Om du behöver hjälp kan din PT också hjälpa dig med hur man bokar gruppträning och personlig träning i vår app 
 • Om du har Online Training inkluderat i appen kan i ditt medlemskap kan din PT visa hur det fungerar - ett superbra alternativ om du vill köra träningspass hemma eller när du är bortrest. 

Hur länge är min kostnadsfria PT Start tillgänglig? 

Ditt PT Start-tillfälle är giltigt i ett år efter att du blivit medlem på SATS. Vi rekommenderar dig att använda det så fort du har möjlighet för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap. Som du precis har sett finns det många bra anledningar att använda sig av intro-tillfället!

Vad ingår inte i en PT Start? 

Oroa dig inte, ett intro med en personlig tränare är inte ett tillfälle där du behöver prestera något. Detta är din möjlighet att förklara vad din motivation till att träna är och hur du skulle vilja att din träning såg ut. Våra duktiga personliga tränare jobbar varje dag med att kartlägga vår medlemmars motivation för träning. När du har önskemål om saker du skulle vilja klara av, har vi svaret på vad och hur ofta du bör träna för att nå dina mål. Med andra ord - vi vägleder dig!
 
Är du ny på SATS? Här hittar du mycket bra information samlat på ett och samma ställe - bland annat filmer som förklarar de vanligaste träningsmaskinerna på våra center

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vårt PT-utbud