Möt några av våra SATS Online stjärninstruktörer

Lär känna några av Mentras utvalda instruktörer. Lär dig mer om deras bakgrund och hur de hjälper dig att nå dina träningsmål.
SATS Online
Pass
Träning

Martin Johnsrud Sundby

Martin Johnsrud Sundby är en av Norges mest meriterade längdskidåkare. Under sin karriär har han vunnit två OS-guld och fyra VM-guld samt tre världscupar av totalt 30. Han har dessutom vunnit Tour de Ski två gånger.   Under loppet av din karriär har  han  haft  stor nytta av en mental tränare och har också själv varit en flitigt anlitad coach inom både idrott och näringsliv. Med Martin får du inte bara en grymt träningspass men även massevis av motivation och humor!

Jørgine Massa Vasstrand

Jørgine Massa Vasstrand, mer känd som "Funkygine", är en av Norges främsta träningsprofiler. Hon är personlig tränare, tv-profil, författare och driver en av Norges största träningsbloggar. Jørgine är känd för sina kreativa kroppsviktsövningar och för sitt uppfriskande och ärliga synsätt på träning, kropp och livsstil. Jørgine vill inspirera personer att bli lite mer aktiva medan de njuter av sin vardag och alla de små glädjeämnena. Hon kommer att pusha och heja fram dig hela vägen från start till slut!

Peter Salia Bao

Peter är en erfaren före detta brittisk ungdomsidrottare och tävlingslöpare. Den här positiva och motiverande instruktören är här för att se till at du når dina träningsmål och för att inspirera dig till ett hälsosamt och närvarande liv - för att bli den bästa versionen av dig själv.

Scott Owen

Scott er en ivrig idrettsmann og byr på høyintensive cardioøkter med øvelser for hele kroppen. Han vil motivere og støtte deg gjennom tøffe økter, og hjelpe deg med å omfavne treningsreisen din med klare instruksjoner. Han tror på at alle kan forbedre livsstilen sin gjennom trening.

Ida Maria Josefine Eriksson

Ida är en svensk före detta professionell dansare. Hon är specialiserad på pre-och postnatal träning, och arbetar endast med kvinnor i sitt arbete som PT. Ida brinner för att stärka kvinnor inifrån och ut, och för att ge dem ett bättre liv. Med en gedigen kompetens och kärlek till träning motiverar och stöttar Ida dig till nya höjder inom träningen.

Träna hemma med SATS Online träningsapp

I SATS Online-appen får du tillgång till flera träningsprogram som du kan göra hemifrån. Våra instruktörer är med dig under hela passet medan du tränar hemma!