Build'n Burn – snap into shape!

All träning du behöver på endast 45 minuter? Ja tack! SATS träningskoncept Build'n Burn består av enkla, effektiva övningar som ger synliga resultat och ser till att du kommer i din livs form.
SATS
Pass
Träning

Bevisad effekt och optimala resultat

Konceptet består av varierade kombinationer av högintensiva styrke- och konditionsintervaller, vilket ger full utdelning på förbränning, muskelstyrka och kondition. Din puls mäts i definierade pulszoner genom hela passet och ger direkt feedback på din intensitet. För att säkerställa att du får maximalt ut av passet vad gäller prestation och variation får du en individuell träningsplan med personlig uppföljning av våra skickliga coacher. 

– Build'n Burn är tuff, kul och motiverande träning. Konceptet passar dig som vill ha kompletta träningspass och se resultat av träningen du lägger ned, säger Concept Manager Kine Stensrud. 

I Build'n Burn tränar du i små grupper om 16–20 personer. Genom hela passet guidas du av våra professionella coacher i en inspirerande och specialanpassad träningszon. Där har du tillgång till egen utrustning i form av löpband, TRX, roddmaskin, kettlebells och vikter. För att du ska hålla motivationen på topp använder vi specialmixad musik av den välkända DJ:n StoneBridge. 


Det jag gillar bäst med Build'n Burn är att den kombinerar styrka och kondition med hög intensitet. Jag älskar den här träningen. Jag var fast efter första provtimmen och ser redan framsteg.  - Inger Helene, SATS Bergen.


Professionella tränare ger dig personlig uppföljning

Coacherna är noga utvalda och högt kvalificerade. Förutom lång erfarenhet av att undervisa i olika träningsformer har alla en egen Build'n Burn-licensiering. Coachen förväntar sig att du presterar ditt bästa utifrån dina egna förutsättningar och stöttar och utmanar dig när du behöver det som mest. Träningspassen kan upplevas som tuffa och hårda, men coachen har alltid överblick och ser dig.

Kom i form med Build'n Burn

All träning du behöver på endast 45 minuter! Passet genomförs i små grupper med en coach som ger personlig uppföljning och ser till att du får synliga resultat.

Build'n Burn är heltäckande träning som fungerar väldigt bra som huvudträningsform. Om du utövar någon annan typ av träning eller idrott funkar det perfekt som komplement.

Som SATS-medlem har du exklusiv tillgång till Build'n Burn och det är enkelt att inkludera konceptet i ditt flexibla medlemskap. Build'n Burn finns på SATS Torsplan, SATS Hötorget och SATS Sportpalatset. Alla träningscenter har ett brett utbud av tider så att det blir enkelt att utföra träningen i vardagen.

Är du nyfiken på hur du kan bli vältränad och få definierade muskler? Vi har gjort det enkelt och samlat våra träningserbjudanden här för dig som vill vältränad.