Jag har alltid med mig träningen i väskan

Tina Sund njuter av utmanande träning som höjer pulsen. Med Online Training kan hon hinna med att träna även under stressiga perioder.
SATS
Pass
Träning

Hemma hos Tina rungar rytmisk musik och uppmuntrande rop från en instruktör. Hon springer, hoppar och kämpar med blicken mot laptopen som står på armstödet på soffan. I bakgrunden springer familjens femåriga son omkring med sin Spidermanleksak som då och då går till anfall mitt i vardagsrummet, som fungerar som träningssal.

Tina har varit medlem på SATS i flera år. Hon tränar på gymmet, går på gruppträningspass och nu tränar hon också Online Training.

- Som arbetande förälder som dessutom är mitt i ett husbygge är det vissa dagar lättare att få tid till träning hemma, säger Tina.


Med Online Training är det enkelt att ta med sig träningen


Hon har tränat på resor och i sommarstugan – hon har alltid med sig träningen i väskan och kan träna var som helst där det finns en internetuppkoppling.

Vännerna brukar skämtsamt säga att Tina har träning kvar att göra, medan de korkar upp flaskor med bubbel och grillar korv.

Träna online

Vi erbjuder över 80 effektiva träningspass för dig att välja bland. Träna när och var du vill!

I Online Training finns det 30-minutersprogram för att träna både styrka, rörlighet och uthållighet. Tinas favoriter är Crosstraining och andra träningsprogram med ett snabbt tempo som höjer pulsen. Genom Online Training har hon även provat på nya träningsformer.

- Jag har aldrig gått på dansklasser, eftersom jag har så pass begränsad tid för träning måste jag välja väl. Men nu har jag provat på dans hemma och upptäckt att särskilt street dance är superkul, säger Tina. I höst kanske vi även får se henne på dansklasserna på träningscentret.

Tina tränar mycket och det gör hon för att må bra och få energi.

- Om jag har problem så känns problemen så mycket mindre efter att jag har tränat.