5 snabba med: Casall

Vi har valt noga. Stött och blött. Känt och klämt. Vilka varumärken är den perfekta matchen med SATS och kan leverera de träningsprodukter som våra medlemmar vill ha och blir motiverade av? Svaret är Casall, Kari Traa och Under Armour – och bara några veckor in i det nya samarbetet känns de lika självklara som en yogamatta på ett yogapass. Vi har ställt fem snabba frågor till våra nya lysande leverantörer. Först ut: Casall!
SATS
Pass
Våra medlemmar

Bli ditt bästa jag i prestation, välbefinnande och utseende - oavsett var du befinner dig. Det är målet för Casall som efter 30 år i branschen fortfarande briljerar med sin högkvalitativa träningsutrustning.

Sedan januari 2017 är Casall en del av SATS starka produktutbud och vi jublar över att ha ett varumärke med så stark passion för innovation och design med oss.

Hej Casall! Hur skulle ni beskriva ert varumärke?

Casall är ett ikoniskt svenskt varumärke som helt fokuserar på att vara bäst inom träning, både i Skandinavien och internationellt. Varumärket står för, och har sedan starten 1984 alltid stått för, kvalitet och funktion kombinerat med högsta modegrad. Kombinerar man det dessutom med våra ambitioner inom miljöområdet och vår passion för träning – så får man verkligen känslan av vad Casall står för!

Vem tycker ni har bäst användning av era produkter?

Våra kunder är medvetna människor (både kvinnor och män) som anser att träning är en viktig del av livet, men det är också personer som bryr sig – både när det gäller hur de lever och hur de tränar – men också när det gäller vår omvärld. De köper inte bara en produkt, utan de gör ett medvetet val och vill ha en produkt som lever upp till deras krav på kvalitet och mode, men tänker samtidigt också på hur den är producerad och hur produkten på olika sätt påverkar vår omvärld.

Hur kommer det sig att ni inledde ett samarbete med SATS?

SATS och Casall har på många sätt liknande värderingar och målsättningar och vi riktar oss i stort sett till samma målgrupp. Det känns därför oerhört kul att vi utökade vårt samarbete i januari 2017 och att vi numera visar upp en större del av vårt sortiment. Casall och SATS passar helt enkelt ihop!

Hur ser era förhoppningar ut för det här samarbetet?

Vi har väldigt stora förhoppningar på samarbetet, förutsättningarna är mycket goda för att det på alla sätt ska bli en mycket viktig sälj- och marknadskanal för oss.

Vilka av era produkter kvalar in som er topp-tre och varför?

Casall Confidence Sports Bra, har en formad vaddering som ger bra support. Dragkedja fram gör det lätt att ta på och av sig bh:n. De formade vadderade kuporna ger perfekt passform. Den har en mjuk resår med struktur som transporterar bort fukt.

Casall Rubber Bands är ett lättanvänt men mångsidigt styrketräningsredskap. Ett utmärkt redskap för att stretcha, öka styrkan men även för rehabilitering. Perfekt redskap för att träna ben och rumpa. En absolut favorit hos professionella instruktörer.

Casall Sculpture Tights ger en känsla av att hålla, forma och skulptera kroppen och är designade för att framhäva den kvinnliga kroppens kurvor och former. Designad med perfekt placerade sömmar för optimal komfort och formade band för att markera den strömlinjeformade passformen och formen på dina ben.

Casalls produkter finns att köpa på ditt närmaste SATS-träningscenter.