Hitta din inre motivation – och få ny energi!

Träning är bra för vår fysiska och psykiska hälsa. Det vet vi. Att träning dessutom gör mirakel för sömnen och ger oss energin vi behöver i vardagen är ytterligare fördelar. Samtidigt kan det vara svårt att komma igång - och fortsätta - med våra nya, goda vanor. Vi tog oss ett snack med medlemmen Matthias von Lempruch för att höra vad det är som driver honom och hur han gör för att hålla sig till sin träningsplan.
SATS
Pass
Våra medlemmar

Hej! Vem är du?

– Jag heter Matthias von Lempruch och arbetar sedan många år som advokat på Wistrand Advokatbyrå i Göteborg. Mina favoritsysselsättningar på lediga stunder har sedan länge varit att träna på SATS och att spela golf.

Utöver golfen så är det Dance Aerobic som gäller för Mattias - något som han tränat i över 30 år. Tidigare ägnade han sig även åt Cycling, Step och Core, men de senaste femton åren har han tränat uteslutande Dance Aerobic, inte mindre än fyra gånger i veckan. Och anledningarna är solklara.

- Jag tränar för det är roligt och att det ger mig den kondition och välbefinnande som man behöver ju äldre man blir. Träningen är också socialt positiv och hjälper mig att hålla vikten.

Testa Dance Aerobic

Dans och träning i ett! Njut av musiken samtidigt som du tränar på konditionen - kan det bli bättre? Boka in ett pass redan idag!

Vad motiverar dig i din träning?

– Träning är en absolut förutsättning för att man skall orka med sin vardag utan att behöva känna sig helt slut. Livstempot är högre i dag än förr i tiden.

På frågan hur träningen bidrar till att orka mer i vardagen, menar han att det räcker med ett längre upphåll för att inse hur viktigt det är att hålla igång.

– Lite skämtsamt behöver man bara ställa sig på vågen eller springa upp för en längre trappa efter ex sommaruppehåll. Då inser man att man omedelbart måste börja träna igen. När man väl börjat träna igen känns regelbunden träning som ett måste.

Har du några bra tips på hur man kommer igång med träningen?

– Ett bra tips tror jag är att man gör upp med en vän eller arbetskamrat om att träna gemensamt. Då känns det lättare att komma igång.

Gruppträning

Vi har mängder av pass med instruktörer som inspirerar och motiverar dig att prestera på topp.