BODYCOMBAT™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

För dig som vill träna upp ditt flås och bli stark i hela kroppen är BODYCOMBAT™ det perfekta passet. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare framför dig.

I BODYCOMBAT™ får du högintensiv träning med sparkar, slag och pulshöjande övningar. Du förbrukar massor av energi, blir starkare och får ett bättre flås. Helt klart det bästa passet för dig som vill bli av med överskottsenergi! Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.

Relaterad träning

Box

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning och kampsport och du lär dig både slag och sparktekniker. Vi lovar dig att du får utlopp för din inre frustration! Kom ihåg att ta med egna boxhandskar till klassen. Boxhandskar finns vid behov att köpa i vår shop.

Kompletterande träning

Pilates Ball

Pilates Ball är en mycket funktionell träningsform där hela kroppen tränas med hjälp av den klassiska träningsformen pilates och en gymboll. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem