GRIT™ STRENGTH

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Les Mills GRIT™ STRENGTH består av högintensiva intervaller med övningar som gör dig starkare. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten.

Les Mills GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Till din hjälp har du skivstänger och viktplattor som du använder i olika övningar och rörelser. Dessa utförs sedan i högintensiva intervaller för att verkligen ge resultat. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

Relaterad träning

Pure Strength

Bli starkare och bygg muskler! Pure Strength är styrketräning med superset, tyngre vikter och få repetitioner. Passar dig som tränar styrketräning på gymmet, går på andra styrketräningspass eller för dig som vill ha en riktig utmaning.

Kompletterande träning

HEAT

HEAT är en atletisk och utmanande klass som utförs i 38 graders värme och 65 % luftfuktighet. Passet innehåller fem heat i 30 sekunders-intervaller med övningar som bygger på de fem grundläggande elementen; konditionsträning, styrka, balans, flexibilitet och snabbhet. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta och egen handduk samt vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem