GRIT™ STRENGTH

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Les Mills GRIT™ STRENGTH består av högintensiva intervaller med övningar som gör dig starkare. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten.

Les Mills GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Till din hjälp har du skivstänger, viktplattor och steplåda som du använder i olika övningar och rörelser. Dessa utförs sedan i högintensiva intervaller för att verkligen ge resultat. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

Relaterad träning

BODYPUMP™

Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP™ gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat.

Kompletterande träning

HEAT

HEAT är en atletisk och utmanande klass som utförs i 38 graders värme och 65 % luftfuktighet. Passet innehåller fem heat i 30 sekunders-intervaller med övningar som bygger på de fem grundläggande elementen; konditionsträning, styrka, balans, flexibilitet och snabbhet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning