Hatha Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hatha yoga är en yogaform där positionerna utförs i måttligt tempo och hålls längre. Denna yogaklass ger dig tid och utrymme för att bli bekant med yogapositionerna, stärka muskler och göra dig mer rörlig. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Hatha yoga arbetar på en djupare nivå genom att skapa en balans mellan kropp och själ för att stärka muskler, uthållighet och flexibilitet. Denna yogaform ger dig tid och utrymme för att bli mer bekant med yogapositionerna. Klassen passar alla nivåer, från nybörjare till avancerade men kan variera mycket beroende på lärare, lärarens val och utbildning.

Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Relaterad träning

Ashtanga Vinyasa Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga är en dynamisk yogaform där du utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning. Serien av yogapositioner kommer att utvecklas och öka din styrka, uthållighet och flexibilitet.

Kompletterande träning

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta till klassen.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem