Hot MOJO®

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Effektiv och fysisk form av yoga, fast i 38-gradig värme. Träna rörlighet, balans och styrka på ett nytt utmanade sätt. För att delta på klassen behöver du alltid ha med dig handduk.

En Hot MOJO®-klass är effektiv, fysisk och lättillgänglig. Klassen är lik yoga och du tränar rörlighet, balans och styrka men i ett annat format än i den klassiska yogasalen.

Hot MOJO® är framtaget av de erkända träningsprofilerna Monika Björn och Johanna Andersson och förnyas 3 gånger per år.

Att tänka på:

- Klä dig lätt! Stora bomullskläder är både varma och opraktiska. Vi rekommenderar linne och shorts i funktionsmaterial. Både överdel och underdel måste bäras.

- För att delta på klassen skall du alltid ha med dig två handdukar. En stor för att placera över hela mattan och en liten för att torka av svetten med samt vatten (handdukar finns att köpa eller hyra i receptionen).

Relaterad träning

Hot FLX

Hot FLX är fylld av effektiva stretchövningar för dig med stela hamstrings, spänd nacke och andra vanliga problemområden. Här arbetar du igenom hela kroppen i 38 graders värme.

Kompletterande träning

Prformance™ Hi-Intensity

Varje pass är unikt och du vet aldrig vad som kommer, förutom maximalt pulshöjande övningar som ger dig högintensiv träning på riktigt. Passet utmanar både styrkan och flåset! Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning


;