Indoor Running

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Enkelt format för dig som vill löpträna inomhus. Konditionsträna i grupp på löparband tillsammans med en instruktör som utmanar dig till att orka springa lite längre och lite fortare.

Indoor Running är en del av vårt gruppträningsutbud och formatet är enkelt: konditionsträning på löparband. Indoor Running är originalpasset och i tillägg till denna finns olika varianter på passet som till exempel Indoor Running Fartlek, Indoor Running HIT och Indoor Running Interval.

Våra löparpass har likt Cyclingklasserna en högre procentuell andel män än övriga klasser. Även här är snittåldern något högre. Genom att erbjuda löparpass inomhus vill vi också attrahera löparfantaster under vintersäsong när underlaget inte tillåter lika mycket utomhusträning.

Relaterad träning

Indoor Running Hills

Förutom förbättrad kondition ger Indoor Running Hills också ökad löpstyrka och bättre löpteknik. Du tränar inomhus i grupp, på eget löpband och med en instruktör som utmanar dig att hela tiden orka mer.

Kompletterande träning

Hot MOJO®

Effektiv och fysisk form av yoga, fast i 38-gradig värme. Träna rörlighet, balans och styrka på ett nytt utmanade sätt. För att delta på klassen behöver du alltid ha med dig handduk.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem