Gillar du att motivera och inspirera människor runt omkring dig? Då ska du söka till att bli en del av SATS fantastiska gruppträningsteam.

SATS vision är att bidra till att göra människor gladare och hälsosammare. Vi eftersträvar därför att fortsätta rekrytera Sveriges vassaste instruktörer som kan leverera våra bästa produkter inom gruppträning. Vi söker nu dig för att utöka SATS-familjen, då vi behöver fler skickliga och inspirerande grupputbildningsinstruktörer som bidrar till träningsglädjen för våra medlemmar.

ATT VARA GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR ÄR ETT MENINGSFULLT ARBETE

När du arbetar på SATS är din viktigaste uppgift att inspirera människor och motivera dem på sin nivå, genom positiva utmaningar, stora som små. Vi erbjuder dig ett roligt uppdrag i Nordens största och mest kunniga träningskedja. Hos oss kommer du att uppleva en unik arbetsmiljö, med fantastiska kollegor, bra utvecklingsmöjligheter och massor av träningsglädje!

REKRYTERINGSTRÄFF/TRÄNINGSTRÄFF

Rekryteringsprocess:

Alla instruktörer på SATS behöver först inneha adekvat utbildning (både teoriutbildning samt gruppträningsutbildning), därefter sker träningsträff/utvärdering. Blir du som instruktör godkänd inom produkten sker det sedan en anställningsintervju på utvalt center. Information om registrering och våra träningsträffar finns längst ner på denna sida.  

VEM KAN ANSÖKA till ATT BLI GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR?

  • Du måste vara över 18 år

  • Du har en grundläggande inställning om att fysisk aktivitet hjälper till att förbättra människors liv och vardag

  • Du gillar att inspirera och motivera människor runt dig

  • Du gillar att se när andra människor lyckas med sin träning

 

Vi ser fram emot att höra från dig! Sök HÄR!