Det finns många som tycker att padel är en väldigt spännande sport och vill ta sitt spel till nästa nivå och vi på SATS finns tillgängliga som experter inom padel, oavsett om man vill komma igång från grunden eller vill utveckla sitt spelande. Här kan du välja om du vill träna one-on-one eller tillsammans med dina padelpartners.

PADELCOACHNING 

Våra padelcoacher hjälper dig med precis det du vill ha hjälp med inom ditt padelspel. Det är upp till dig om du vill träna tillsammans med din padelpartner och utveckla ert spel eller om du vill gnugga bandeja solo under hela passet! Padelrack och bollar finns på plats så det är bara att dyka upp på padelbanan. Våra pass med padelcoach är 60 minuter långa och under den tiden hjälper vi dig att komma vidare i ditt spelande!  

TEKNIK 

Grunderna vi jobbar med i början är de vanliga grundslagen, som exempelvis forehand och backhand. Vi går även igenom serv, servretur och övrig spelteknik. Vår padelcoachning har ett individfokus och ser alltid till vad det är just du vill ha hjälp med. Det kan både vara vissa enskilda slag, delar av spelet eller generell coachning i din spelteknik. Vi vill att du ska känna att du kan få hjälp med precis det som du vill utveckla! 

NIVÅER 

Inom padel finns det olika nivåer baserat på hur utvecklad man är som spelare. När du börjar kommer du in på en viss nivå utifrån vad du har för förkunskaper. Det är lite som personlig träning med PT på gymmet – vid vårt första möte är fokus att komma fram till vilken nivå du är på och hur vi ska jobba vidare utifrån det. Om du exempelvis har spelat tennis eller squash tidigare, eller kanske bara har ett allmänt bra bollsinne så kan du hamna på en lite högre startnivå. Oavsett din nivå så kommer vi att kunna hjälpa dig att vässa ditt spelande framåt!  

För att avgöra vilken nivå du är på så utgår vi ifrån Matchis nivåer som du hittar nedan. Inför ditt första tillfälle med padelcoach kan du se över vilken nivå du tror att du är på. Det vi tycker är kul är att man ofta är på en högre nivå än man kanske själv trott!