6 saker vi som tränar Crosstraining känner igen oss i

Crosstraining är ett av SATS mest omtyckta och bokade gruppträningspass och vi förstår verkligen varför våra medlemmar är så förtjusta i träningsformen. Har du testat Crosstraining? Då känner du säkert igen dig i dessa 6 punkter…
SATS
Pass
Träning

Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Även om passen ser olika ut beroende på vem som är instruktör är den gemensamma nämnaren högintensiv träning med fokus på effektivitet. 


"Jag vet att jag kommer att få ut maximalt med träning och använda hela min kropp där styrka och flås varvas med hjälp av funktionella övningar, vilket enligt mig gör Crosstraining till ett ultimat träningspass!" - Mikaela


6 SAKER VI SOM TRÄNAR CROSSTRAINING KÄNNER IGEN OSS I:

1. Du är bekant med större delen av deltagarna

Eftersom Crosstraining är ett populärt gruppträningspass på SATS är det ofta samma deltagare som tränar. Numera är du ”Tjenis” med de flesta av dem – ni ses ju ändå vecka efter vecka!

CROSSTRAINING

Crosstraining är uppbyggt kring en serie övningar som utförs separat i effektiva intervaller. När du är klar med den ena övningen är det en kort vila innan du går på nästa.

2. Du förstår vad ordet ”hatkärlek” innebär

Innan du började träna Crosstraining undrade du varför ordet ens existerade. Kan hat och kärlek vara samma sak? Efter att ha tränat Crosstraining är du övertygad: det kan det. Sällan har du känt så mycket hat under ett träningspass (det är ju SÅ jobbigt!) som kärlek (lyckoruset efteråt är totalt!) – det är helt enkelt beroendeframkallande


”Snabbt, kul och bra boost av musik och peppig instruktör. En genomkörare.” - Louise


3. Din lediga tid upptas numera av att tvätta och äta mat

Visst, du både tvättade kläder och åt mat innan du började träna Crosstraining. Men Crosstraining har gett mersmak för fler träningspass vilket såklart är härligt - men det har också lett till att du använder ännu fler träningskläder (som behöver tvättas!) och att du blir hungrig igen fortare.

4. Dina vänner undrar var du har fått all energi ifrån

Endorfinruset som kickar igång efter ett högintensivt pass är nog för att ge energi till resten av dagen. Ditt humör är på topp och dina kollegor och vänner undrar nyfiket vad som ligger bakom.

5. Vanlig gymträning känns inte lika kul längre

Benpress ute i gymmet, plankan vid speglarna eller några kilometer på löpbandet – inget av dessa alternativ lockar efter att Crosstraining har blivit en stor del av ditt liv. (Men kom ihåg, även dina gamla träningsfavoriter är värda att prova igen!)

6. Det första du gör efter passet är att ta upp din mobiltelefon

Men inte för att kolla mailen, uppdatera Facebook eller ta en selfie. Nej, du tar upp mobiltelefonen för att genast gå in och säkra din plats till nästa veckas Crosstrainingpass. Det är ju så kul!

Se till att boka upp dig på nästa Crosstrainingpass redan idag. Boka här!