Crosstraining

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Crosstraining är uppbyggt kring en serie övningar som utförs separat i effektiva intervaller. När du är klar med den ena övningen är det en kort vila innan du går på nästa. Gemensamt för samtliga är att de tillsammans utmanar och stärker hela kroppen. Hur många repetitioner hinner du i varje intervall? Har du energi över när sista varvet är klart? Då vet du att du kan ta i ännu mer nästa gång.

Crosstraining är för alla och om du av någon anledning, till exempel en skada eller graviditet, inte kan utföra vissa övningar kan din instruktör hjälpa dig med alternativ. 

Relaterad träning

Transformer

Ett riktigt högintensivt pass i cirkelträningsformat som äger rum ute vid "buren" i gymmet. Passet är speciellt framtaget för dig som tränar i gymmet, uppskattar träning i mindre grupper men inte riktigt hittat din plats i gruppträningssalen.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en atlet. Förbättra din löpstil, kom djupare ner i knäböj och bli både starkare och smidigare. Särskilt framtagen för dig som anser dig vara för stel för yoga.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning