Detta är SATSELIXIA

"We will make the Nordic people healthier and happier." SATSELIXIA:s mission är att varje dag sträva mot att göra Nordens befolkning hälsosammare och lyckligare.

År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet. 

Våra träningscenter erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare, gruppträningsklasser och unika träningskoncept i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är alla träningscenter SATS.

Vår målsättning är att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg. Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter. 

2018 köpte SATS upp Fresh Fitness och lanserade SATS BASE i Sverige, ett billigare och enklare alternativ till SATS. SATS BASE har åtta träningscenter: sex center i Stockholm och två center i övriga Sverige. 

SATSELIXIA ingår i Health & Fitness Nordic (HFN) som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %). Huvudägarna har en gemensam vision för den fortsatta utvecklingen av träningsbranschen i Norden.

SATSELIXIA i siffror

  • Omkring 160 träningscenter i Norden
  • Mer än 8 000 medarbetare, vilket motsvarar cirka 2 000 heltidsanställda
  • Omsättning: cirka 2,8 miljarder NOK
  • 22 miljoner besök under år 2017

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Mer om SATS ELIXIA

Varför SATS?

På SATS vill vi att du ska få en träningsupplevelse utöver det vanliga och varje vecka njuta av den oslagbara känslan som infinner sig efter ett träningspass.

Koncernledning

SATSELIXIAs koncernledning

Vår historia

Här kan du läsa om SATSELIXIA:s historia.

Ansvar och policy

SATS anser att det är viktigt att ta ståndpunkt i frågor som är viktiga i samhällsdebatten och hoppas att vi kan bidra till en bättre samhällsutveckling inom aktuella områden.

Samarbetspartners

Här presenteras några av våra samarbetspartners.

SAFE

Drömmer du om en ny karriär eller ett roligt extraknäck? Eller vill du bidra med mer energi och glädje bland din personal? Då är SAFE rätt plats för dig.

Hjärtsäker zon på SATS

Året runt, dygnet runt och varje timme dör någon av ett hjärtstopp. I tal innebär det att 10 000 personer drabbas årligen och av dessa räddas 600. Vid ett hjärtstopp gäller det att agera snabbt, använda en hjärtstartare i kombination med hjärt-lungräddning. Det är det enda sättet att rädda en person som fått hjärtstopp.