Boot Camp Trial

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Boot Camp trial är ett testtillfälle för att du ska veta hur en Boot Camp går till innan du slår till. Du får träffa PTn som håller i Boot Campen, känna på om det är rätt nivå för dig och om just Boot Camp är något för dig! OBS. Vissa av passen genomförs utomhus, dubbelkolla vad som gäller på ditt center.

Passet Boot Camp trial finns på ett stort antal av våra träningscenter. Detta prova-på-pass är en försmak av en riktig Boot Camp för att du ska kunna ta ett beslut om Boot Camp passar för just dig, din tid och dina behov. Passet genomförs många gånger utomhus, men dubbelkolla gärna vad som gäller på ditt träningscenter!

Boot Camp – 10 tuffa träningspass i grupp med PT. Läs mer och anmäl dig här.

Läs mer

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem