Cardio Energy

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Cardio Energy är det ultimata konditionspasset och dessutom ett av våra populäraste gruppträningspass! Oavsett om du väljer Cardio Energy 30, 45 eller 60 minuter garanteras du ett roligt och fartfyllt träningspass fyllt av energi, pumpande musik och svettiga utmaningar.

I Cardio Energy är övningarna enkla och pulskrävande och vi garanterar att du går ut från salen med ett leende. Med hjälp av medryckande musik och enkla och atletiska rörelser får du ett kick ass konditionpass. Målet är att du ska få en träningsupplevelse som gör att du vill komma tillbaka igen och igen. I Cardio Energy använder vi ingen utrustning och passet passar dig som har tränat en del tidigare. Boka Cardio Energy redan idag!

Relaterad träning

Power Step

Träna upp din kondition med hjälp av steg och hopp på en stepbräda. I Power Step tränar du även styrka med hjälp av din egen kroppsvikt, skivstång och hantlar.

Kompletterande träning

Shape Up

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla! Medtag egen matta.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem