Crosstraining

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Crosstraining är uppbyggt kring en serie övningar som utförs separat i effektiva intervaller. När du är klar med den ena övningen är det en kort vila innan du går på nästa. Gemensamt för samtliga är att de tillsammans utmanar och stärker hela kroppen. Hur många repetitioner hinner du i varje intervall? Har du energi över när sista varvet är klart? Då vet du att du kan ta i ännu mer nästa gång.

Crosstraining är för alla och om du av någon anledning, till exempel en skada eller graviditet, inte kan utföra vissa övningar kan din instruktör hjälpa dig med alternativ. 

Relaterad träning

Pure Strength

Bli starkare och bygg muskler! Pure Strength är styrketräning med superset, tyngre vikter och få repetitioner. Passar dig som tränar styrketräning på gymmet, går på andra styrketräningspass eller för dig som vill ha en riktig utmaning.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem