Outdoor Yin Release

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor Yin Release har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Yin Release är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig ro i kropp och själ. Yin Release erbjuder vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Outdoor Yin Release har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Till yogaklasser, medtag egen matta.

Yin Release är en klass som hjälper dig att hitta lugn i kropp och själ. Klassen är baserad på principerna om yin yoga med få rörelser och poser som bibehålls under en längre tid. Utövandet av Yin yoga kan betraktas som ett verktyg för att hitta balans i kropp och sinne, men ändå att utmana.Inom träningsbranschen vet de flesta att det är minst lika viktigt med vila och återhämtning som att jobba och vara aktiv. Så därför har Yin Release skapats - för att erbjuda vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Postitionerna och träningen är väldigt mjuk och mild för hjälpa dig att slappna av, för att vara mer bekväm i att vara - här och nu.

Alla kan utöva Yin Release. Klassen är lugnande och fylld av mild töjning och kräver inga förkunskaper. Mycket handlar om deltagarens egna känsla och upplevelse. I denna klass finns Yin Release-certifierad lärare som hjälper dig med poserna och andningen.

 

Relaterad träning

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta till klassen.

Kompletterande träning

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow är till för de som vill nå fördelarna av en dynamisk yogaklass samt uppleva den underbara känslan av en riktigt svettig klass. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem