Gymnastik för vuxna

Drömmer du om att slå frivolter, bli smidigare eller bara ha roligt? Gymnastik är en krävande idrott som ger styrka och kroppskontroll.

Intresset för gymnastik för vuxna växer. Fler upptäcker idrotten som bygger på olika akrobatiska övningar och som kräver styrka, flexibilitet och kroppskontroll. På SATS gymnastikkurser är övningarna hämtade från både artistisk gymnastik och truppgymnastik. Det är en rolig, men samtidigt krävande träning som utmanar dig både kroppsligt och mentalt. Det är fantastiskt att få kroppen att utföra rörelser som man kanske tidigare bara drömt om.

För vem?

Alla är välkomna, förutom de som lider av någon allvarlig kroppsskada. Det finns två kurser, en för nybörjare och en för dig som tidigare har tränat gymnastik. På nybörjarkursen ligger fokus på kullerbytta, handstående och hjulning.

Påbyggnadskursen inkluderar mer avancerad gymnastik, där vi tränar gymnastiska övningar så som rondat, handvolt och flickflack. Målet är att du ska bli starkare och få bra kroppskontroll.

Tider för Gymnastikkurser

Kursen ges på SATS SoFo i Stockholm. Kontakta ditt center direkt för mer information om kursstart. 

Priser

Stockholm - 12 ggr

Medlem: 1 995 kr

Icke medlem: 2 995 kr

Kursstart 

Kontakta aktuellt center för mer information och anmälan.

Övrig information

SATS återbetalar inte betalade kursavgifter (undantag kan göras i samråd med platschef på respektive träningscenter).

Om en kurs inte har tillräckligt många deltagare, har SATS rätt att ställa in planerad kurs. I det fallet återbetalar SATS erlagda kursavgifter.

Är du intresserad av våra kurser? Läs mer under respektive kurs och kontakta aktuellt center för mer information och anmälan.

Klicka här för att se alla våra center!

Våra kurser