PERSONLIG TRÄNING

Få valfritt PT-paket

till rabatterat pris

Med vårt förmånsprogram får du som medlem rabatt på ett valfritt PT-paket. Är du ny medlem får du ett fritt PT-tillfälle. Personlig träning är för alla och träningsplanen anpassas efter dig och dina mål.

Varför träna med en PT?

Våra personliga tränare har olika bakgrunder, utbildning och specialistområden. Din PT tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen. Oavsett vilken startpunkt du har idag eller vilket mål du har för din träning - har vi en PT som hjälper dig att klara det!

Är du på nivå Silver eller högre får du årligen en rabattkupong att använda på valfritt PT-paket. Rabatten läggs automatiskt på ditt nästa köp när den är tillgänglig. Kolla in dina förmåner med SATS Rewards i appen. För att boka ett tillfälle med en av våra personliga tränare behöver du vara medlem hos oss på SATS.

LOGGA IN FÖR ATT KÖPA PT-KLIPP

DU KAN VÄLJA MELLAN OLIKA PT-PAKET

VÅRA PTS HAR OLIKA NIVÅER

PT-nivån berättar hur mycket erfarenhet och utbildning som PTn har. Alla PTs har grundläggande utbildning, men PTs på högre nivåer har högre utbildning och mer erfarenhet. Nivåerna styr priset för PTn, högre nivå betyder mer erfarenhet, och därför ett högre pris.

LOGGA IN FÖR ATT KÖPA PT-KLIPP

Nyhet!

PT Online

Alla fördelarna med en personlig tränare direkt i egen app!

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

BOOT CAMP: TRÄNA MED EN PT I GRUPP