Prformance™

Prformance™ är ett unikt träningskoncept som fokuserar på att plocka fram idrottaren i dig genom tre P - Power, Pace and Position.

Power, Pace and Position

Power innebär att öka din råstyrka med hög belastning och kvalitet. Pace handlar om att ta din uthållighet till en högre nivå med hjälp av enkla högintensiva övningar. Position betyder arbete med hållning och att skapa rörlighet genom utmanande övningar. Tillsammans så bildar dessa tre P:n basen för atletisk prestation. Träningspassen är skräddarsydda för att nå resultat inom dessa olika aspekter av mänsklig fysisk förmåga.
– Med Prformance™ får du en komplett, säker och tidseffektiv träning, förklarar Mats Hellsten, PT manager Sweden.

Classes

Nu erbjuder vi fem Prformance™-klasser med olika inriktningar - Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength, Prformance™ Mobility, Prformance™ Gymnastics samt Olympic Lifting. Alla klasser utförs i mindre grupper om 16-20 personer och de hålls av våra välutbildade och erfarna instruktörer.

Klassernas upplägg, övningar och de metoder vi använder är baserade på och inspirerade av idrottsvärlden – främst friidrott, tyngdlyftning och gymnastik. Träningens upplägg anpassas helt efter din egna fysiska förmåga, oavsett om du är en total nybörjare eller ett fullfjädrat proffs.

Prformance™ Arena

Klasserna hålls i en funktionellt byggd yta som är speciellt designad för konceptet som vi kallar Prformance™ Arena.

Prformance™

Power – öka din råstyrka med hög belastning och kvalitet.
Pace – ta din uthållighet till en högre nivå med hjälp av högintensiva övningar.
Position – arbeta med din hållning och skapa rörlighet genom utmanade övningar.

Du kan träna Prformance™ på utvalda center där Prformance™ Arena finns:

> Dalénum
> Gärdet
> Mall of Scandinavia
> Regeringsgatan
> Signalfabriken
> Sisjön
> Sjöstaden
> Slakthuset
> Viggbyholm
> Vällingby C
> Väsby
> SoFo

*Prformance ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. Här kan du uppgradera ditt medlemskap.

Prformance™-klasser

Prformance™ Gymnastics

Prformance™ Gymnastics är uppbyggt av både högintensiva och styrkebetonade inslag. De gymnastiska övningarna ger dig möjlighet att använda din styrka, koordination och rörlighet i ett samspel för att klara övningar som du inte tidigare trodde var möjligt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Prformance™ Hi-Intensity

Varje pass är unikt och du vet aldrig vad som kommer, förutom maximalt pulshöjande övningar som ger dig högintensiv träning på riktigt. Passet utmanar både styrkan och flåset! Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Prformance™ Olympic Lifting

Prformance™ Olympic Lifting bygger inte helt oväntat på de Olympiska disciplinerna ryck och stöt. Passet har även ett stort fokus på teknik och att du som utövare skall kunna hantera övningarna på ett korrekt sätt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Prformance™ Strength

Pressa din styrka till max. Övningarna i Prformance™ Strength hjälper dig att bli så stark som möjligt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Prformance™ Tough Viking

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat ett Prformance™-pass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem