Outdoor Vinyasa Flow har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Vinyasa Flow är en rolig och dynamisk yogaform. Du kommer att röra dig synkroniserat med ditt andetag till instruktioner från en certifierade Vinyasa yogalärare. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta.

Vinyasa Flow yoga är en dynamisk och flödande yogastil. Vinyasa yoga kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans i kropp och själ. Klassen erbjuder en säker, väl sammansatt variation av yogapositioner utförda i en rytmisk takt, ledd av certifierade Vinyasa instruktörer. Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo.

Krishnamacharya, en av de riktigt gamla yogaguruens från Indien, sägs vara Vinyasayogans arkitekt. I hans bok "Yoga Makaranda" skriver han om betydelsen av Vinyasa och dynamiska rörelser. När hans elev Sri K. Pattabhi Jois spred Ashtanga Vinyasa Yoga till väst, var detta också en stark inspiration till Vinyasa Flow yoga. Skillnaderna mellan dessa två yogaformen är; Vinyasa Flow har ett flöde av övningar sammansatta av instrukören för just den klassen, medan Asthanga Vinyasa yoga har ett flöde av förutbestämda rörelser.

Det speciella med Vinyasa Flow är variationen i sekvenserna som du kommer att uppleva från klass till klass. Det är också därför du hela tiden behöver vara fokuserad för att kunna ta till dig av lärarens instruktioner under klassen. Alla klasser kommer utmana dig och gör dig både starkare och smidigare.

 • Kondition
  2/4
 • Styrka
  3/4
 • Flexibilitet
  4/4
 • Balans
  3/4
 • Intensitet
  3/4
 • Koreografi
  0/4