Prformance™ Tough Viking Outdoor

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

SATS har i samarbete med Tough Viking tagit fram ett utmanande pass för dig som ska springa Tough Viking och vill testa de utmanande hindren från loppet. Passet hålls utomhus och är öppet även för dina vänner som inte är medlemmar!

För att klara av ett Tough Viking-lopp måste du vara förberedd. Därför anordnar vi tillsammans med Tough Viking ett kostnadsfritt träningstillfälle i utomhusmiljö där du får pröva din styrka, kondition och smidighet. På plats kommer du få testa flera av Tough Vikings originalhinder. Du kan se framemot ett roligt och utmanande träningspass, som passar både för dig som ska springa loppet och för dig som vill kickstarta träningen efter sommaren.

Bjud även med dina vänner och bekanta helt gratis via eventet ”Tough Viking Boot Camp” på Facebook. Som medlem kan du anmäla dig här eller via SATS-appen.

Nu kör vi – lycka till!

Relaterad träning

Prformance™ Tough Viking

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat ett Prformance™-pass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem