Yin Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta till klassen.

Yin yoga är en klass som hjälper dig att hitta lugn och ro i kropp och sinne. Klassen är baserad på traditionella yin yoga principer och är en klass med få rörelser som bibehålls under en längre tid. Klasserna varierar beroende på lärare och vilka positioner eller vilket fokusområde läraren valt för just den dagen.

Inom träningsbranschen vet de flesta att det är minst lika viktigt med vila och återhämtning som att jobba och vara aktiv. Yin yoga ger dig vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Postitionerna och träningen är väldigt mjuk, tyst och djup. Det hjälper dig att släppa greppet och slappna av, för att vara bekväm i att vara här och nu.

 

Relaterad träning

Yin Release

Yin Release är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig ro i kropp och själ. Yin Release erbjuder vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release är för alla som vill uppnå fördelarna med en lugn och stilla yogaklass och uppleva den underbara känslan av en varm studio. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem