Build'n Burn-upplevelsen

Build’n Burn ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om 16–20 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition.

Med ett intuitivt pulsmätningssystem, dj-mixad musik och en modern träningsmiljö med roddmaskiner, SKILLMILL™ och styrketräningsutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning. 

Sätt en ny standard

Är du ny på Build’n Burn eller har du nyss börjat träna? Inga problem, vi finns med dig hela vägen! Inför ditt första pass får du en introduktion av vår ledare på plats. Ni går igenom upplägget, utrustningen och pulssystemet så du vet precis vad ska göra och vad du kan förvänta dig. Dessutom får du en anpassad träningsplan med den intensitet och variation på träningen som passar just dig, oavsett om du är nybörjare eller vältränad atlet.

Lyssna till ditt hjärta

Att träningen sker i rätt pulszon är nyckeln till de fantastiska resultaten från Build’n Burn. Under passet ser du din puls på en skärm framför dig och en färg indikerar om du ska höja eller sänka tempot. Vi rekommenderar att skaffa ett eget pulsbälte som du hittar i vår butik. Efter passet får du en sammanfattning av din insats och kan löpande följa dina framsteg.

Enkelt och intuitivt

Träningsytan och utrustningen i Build’n Burn är noga utvald för att du ska kunna fokusera hundra procent på träningen. Roddmaskinerna och SKILLMILL™-löpbanden startar så fort du börjar använda dem och behöver inte justeras eller ställas in. Under styrkemomenten ser coachen till att du alltid tränar med rätt teknik för maximal effekt och hög säkerhet. För att göra det ännu enklare är ljud och ljus i träningszonen anpassad för att visa vägen genom varje intervall och varje övning. Tänk mindre, svettas mer!

Mer om Build'n Burn

Build'n Burn-upplevelsen

Build’n Burn ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om 16–20 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition.

Träningsfilosofi

Träningen i Build'n Burn bygger på grundläggande fysiologiska koncept – syreupptagning och kaloriförbränning maximeras med högintensiva intervaller samtidigt som multifunktionella styrkemoment stimulerar styrka och muskeltillväxt.