Build'n Burn Xpress

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Vässa formen med en komplett och intensiv träning som ger synliga resultat och hög energi, allt under ledning av våra skickliga coacher. Build’n Burn Xpress Burn fokuserar på ökad kondition och förbränning och är all träning du behöver på endast 30 minuter. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

I små grupper på 16–20 guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på kondition och förbränning.

Med ett intuitivt pulsmätningssystem, DJ-mixad musik och en specialdesignad träningsmiljö med roddmaskiner, SKILLMILL™ och styrketräningsutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning.

– Det här är tuff, kul och motiverande träning, säger Kine Stensrud som är konceptansvarig för Build'n Burn.

*Build'n Burn ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad träning

Burn (Build'n Burn)

Vässa formen med en komplett och intensiv träning som ger synliga resultat och hög energi, allt under ledning av våra skickliga coacher. Burn (Build’n Burn) fokuserar på ökad kondition och förbränning. Build’n Burn är all träning du behöver på endast 45 minuter. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Jag är medlem och önskar tillgång till konceptpaket

Uppgradera

Jag vill bli medlem & önskar konceptpaket!

Bli medlem